Η γυναίκα με τους περισσότερους followers μπαίνει στα Record Guinness

Η Sonja Reid aka OMGitsfirefoxx, μπήκε στο World Record Guinness 2017, ως η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Twitch.

Η Καναδή gamer, έχει την πρωτιά με 766,397 ακόλουθους, και πίσω της έρχεται η KittyPlays με 753.973 της οποίας το νούμερο αυξάνεται συνεχώς.

Πρόσφατα η Sonja, φωτογραφήθηκε για το βιβλίο Guinness 2017, με θέμα το Fallout. 

 

 

Τα αγαπημένα παιχνίδια της Sonja είναι το Minecraft, το CS:GO και το Fallout 4. Συγκεκριμένα όταν η Bethesda κυκλοφόρησε το Fallour 4 στα τέλη του περασμένου έτους, η κοπέλα έπαιξε το παιχνίδι 19 ώρες συνεχόμενα για να το γιορτάσει.

Η Sonja είπε μερικά λόγια το ρεκόρ της. 

Πραγματικά με κάνει να νιώθω ότι έχω πετύχει κάτι δημιουργώντας αυτό το καταπληκτικό community στο Twitch. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα έχω κάποιον τίτλο στο Guinness World Records.

 

Ο Stephen Daultrey, εκδότης του Guinness World Records Gamer’s Edition σχολίασε. 

Η Sonja δεν είναι μόνο η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια συνολικά. Κατάφερε να κρατήσει το κανάλι της ψηλά ανάμεσα σε διάσημους παίχτες των eSports και των εταιρειών παιχνιδιών. Η Fallout φωτογράφηση που έκανε η Sonja ήταν μία διασκεδαστική ιδέα.

 

Το μεγαλύτερο κανάλι στο Twitch, ανήκει στον Tom Cassell aka Syndicate με 2,457,382 followers. Το 2014 ο Tom έγινε ο πρώτος που έφτασε τους 1 εκατομμύριο followers.

Για περισσότερες επιτυχίες παιχνιδιών μπορείτε να αγοράσετε το Guinness World Records Gamer’s Edition το οποίο κυκλοφορεί στα καταστήματα.

 

ΠΗΓΗ: Guinnessworldrecords

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.