Η Echo Fox ενώνει πέντε θρυλικούς παίκτες για την challenger ομάδα τους

Η Echo Fox ενώνει πέντε θρυλικούς παίκτες και streamers για την challenger ομάδα τους

Πέντε θρύλοι της ΝΑ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο challenger team της Echo Fox.

Πολλοί περιμέναμε να δούμε τον Michael «Imaqtpie» Santana ξανά στο competitive. Αυτό γίνεται πραγματικότητα, παρέα με τους Marcus «Dyrus» Hill, William «Scarra» Li, Danny «Shiphtur» Le, και Joedat «Voyboy» Esfahani. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Mark «MarkZ» Zimmerman. Σκοπός τους είναι να κυριαρχήσουν στο challenger circuit. Ταυτόχρονα, να διασκεδάσουν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα.

Κάθε ένας είχε μεγάλη καριέρα ως παίκτης ή και προπονητής. Όλοι τους όμως μοιράζονται ένα κοινό: είναι πετυχημένοι streamers. Τα fanbases τους είναι από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στην κοινότητα του League of Legends, ενώ συνολικά οι fans τους φτάνουν σχεδόν τα 8 εκατομμύρια (streaming πλατφόρμα και social media).

«Παρόλο που είπα πως θα κλείσω το βιβλίοecho fox της επαγγελματικής μου ιστορίας, το ανοίγω και πάλι.», δηλώνει ο Dyrus, ο οποίος εγκατέλειψε τους TSM το ’15 έπειτα από τέσσερα χρόνια. «Μου έλειψε η ενέργεια του πλήθους και η λαχτάρα του ανταγωνισμού. Με μία τέτοια οργάνωση σαν την Echo Fox που επικεντρώνεται στον παίκτη, μπορώ να επικεντρωθώ στο να παίζω έτσι όπως θέλω.»

Ο ιδιοκτήτης του οργανισμού Rick Fox φαίνεται πολύ ενθουσιασμένος. «Τεράστιοι αθλητές με τεράστιες ταυτότητες. Tο έχουν αποδείξει άπειρες φορές είτε επαγγελματικά είτε χτίζοντας το μέσω live streaming

 

Αυτή η ομάδα αναμένεται να είναι το κάτι άλλο! Ο Scarra ανήκει συντάκτης σε δύο League talk shows. Ιmaqtpie, Voyboy, και Dyrus ανήκουν στους πιο δημοφιλή streamers. Ο Imaqtpie, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα Dignitas τον Οκτώβριο ’14, βγάζει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μέσω του Twitch. Ο Voyboy και ο Dyrus είναι τόσο δημοφιλή που η Blizzard Entertainment τους έφερε σε φιλανθρωπική εκδήλωση ώστε να προωθήσουν το Heroes of the Storm. Η streaming καριέρα του Shiphtur δεν έχει υπάρξει χάλια εξίσου. Ο MarkZ είναι γνωστός αναλυτής των NA LCS broadcasts. The hype is real!

ΠηγήDot Esports

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Call her Marie. Είναι 20 χρονών, ασχολείται με παιχνίδια κυρίως on Steam, λατρεύει το Stardew Valley. Είναι από τους ενοχλητικούς που βλέπουν ζώο και κάνουν σαν να είναι η πρώτη φορά που βλέπουν ένα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio