Κυκλοφόρησε το Dishonored: Death of the Outsider.

Dishonored: Death of the Outsider

Σήμερα κυκλοφόρησε το Dishonored: Death of the Outsider και θα σας ταξιδέψει πίσω στο Empire of the Isles.

Μόλις χτες δημοσιεύτηκε το trailer κυκλοφορίας του, όπου βλέπουμε Billie Lurk όπου ξεκοιλιάζει ότι βρεθεί στο δρόμο της προκειμένου να βρει και να σκοτώσει τον Outsider.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα εισβάλει μέσα σε fight clubs, θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδερφές του Oracular Order και θα αντιμετωπίσει καινούριους Clockwork Soldiers. Επίσης θα αποκτήσει ancient artifacts κατά τη διάρκεια μιας αποστολής που θα πρέπει να ληστέψει μια τράπεζα στην Karnaca.

Ο Outsider

Καθώς παίζεται, στη διαδικασία των interactions μπορείτε να αποκτήσετε έναν πιο ειρηνικό και υπομονετικό χαρακτήρα καθώς δε χρειάζεται να σκοτώνετε κυριολεκτικά ότι βρίσκεται μπροστά σας.
Λαμβάνοντας υπόψιν βέβαια το γεγονός του ότι η Billie έχει το ολόδικο της σετ υπερφυσικών δυνάμεων, όπλων και gear, την κάνει αυτόματα την απόλυτη assasin. Ε, δε θα ταν κρίμα να πάνε όλα αυτά χαμένα δείχνοντας συμπόνια;
Στο trailer παρ’όλα αυτά φαίνεται η παίχτρια να έχει επιλέξει μια αρκετά βίαιη διαδρομή, βλέποντας μια ακολουθία αιματηρών εκτελέσεων.
Δεν ξέρουμε εάν ο Outsider μπορεί ακόμα να ματώσει, όλοι οι υπόλοιποι όμως φαίνεται ότι μπορούν…άφθονα.
Μπορούμε άραγε πραγματικά να τον σκοτώσουμε; Δεν έχουμε λοιπόν πια παρά να παίξουμε για να το μάθουμε. Η αναμονή επιτέλους τελείωσε.

Μπορείτε να παίξετε το Dishonored: Death of the Outsider σε κονσόλες PS4, Xbox One καθώς και σε PC.
Για περισσότερα νέα μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την TeamInGame.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio