Το πρώτο μεγάλο Update του Battlefield 1 έρχεται τέλη Νοεμβρίου

Η DICE αποκάλυψε τα σχέδια της για το Battlefield 1 και το μεγάλο Update που θα γίνει τέλη Νοεμβρίου. Σύμφωνα με αυτά, θα προσθέσει νέα game types, θα κάνει balance τα tweaks και θα διορθώσει όσα περισσότερα bug γίνεται. Πολλά άτομα είναι δυσαρεστημένα από τα bug του παιχνιδιού και έχουν εκφράσει  έντονα τα παράπονα τους στην Dice και την EA ενώ μία μερίδα θέλει να κάνει refund καθώς πιστεύει ότι δεν άξιζε τα λεφτά του για τον λόγο που προαναφέρθηκε.

Το να κάνουν ένα project πάνω στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για τις δύο εταιρείες, ωστόσο το παιχνίδι έβγαλε κυριολεκτικά μάτια με τις πάρα πολλές πωλήσεις του. Επίσης μέσα στον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει και ένας νέος χάρτης. Το Giant’s Shadow Map θα δοθεί δωρεάν σε όσους έχουν το παιχνίδι.

 

battlefield-1

 

Στο update αυτό πέρα από τα bug, tweaks, θα προστεθεί και ένα νέο χαρακτηριστικό, το rent a server που θα μπορείς να έχεις δικό σου server στο παιχνίδι για όσες μέρες θες επί πληρωμή βέβαια. Η ενοικίαση του server θα έχει ημερήσια χρέωση 3$ και θα υπάρχουν πακέτα εβδομαδιαία, μηνιαία αλλά και έναν ολόκληρο χρόνο.

Επίσης στο Battlefest που θα αρχίσει στις 16 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα θα γίνει unleash το καινούργιο mode του παιχνιδιού το Fog of War που πολλά έχουν ειπωθεί αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όλα αυτά τα update που θα γίνουν είναι με σκοπό να βελτιώσουν τις σχέσεις των παιχτών με το παιχνίδι αλλά και να αναβαθμίσουν το ίδιο τους  το προϊόν.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Κωστή! Έχω ξεκινήσει και ασχολούμαι με το gaming από τα 14! Καριερίστας(έφτασα και #1) στο Wolfteam φτάνοντας στην Elit του παιχνιδιού γνωστός ως Tr4nceRulleZ(τώρα πλέον δεν παίζω)! Παίζω LoL(Tr4nceKostas) και sport-games όπως Fifa-Pro-NBA! Ανά καιρούς δοκιμάζω νέα games!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio