Ο Shroud έσπασε ρεκόρ με τα 8 πιο γρήγορα kill στο PUBG

Ο Michael «Shroud» Grzesiek είναι πρώην επαγγελματίας παίκτης CS:GO. Αγωνιζόταν για την Cloud9 και πλέον έχει γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες του PUBG στον κόσμο. Ένα από τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά του είναι τα 8 πιο γρήγορα kill που κατάφερε κανείς. Ξεκινώντας ένα ματς στο Miramar, ο ταλαντούχος παίκτης προσγειώθηκε στην Hacienda. Εξάλλου, πολλοί τον ονομάζουν και «king of hacienda».
Προφανώς, προσγειώθηκε στο τέλειο σημείο που είχε ένα Scar-L και 90 σφαίρες. Παρουσιάζοντας την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα κίνησης που έχει με το ποντίκι του, ο Shroud είναι σε θέση να εξαλείψει γρήγορα τους στόχους που αντικρίζει.

Η «σφαγή» που εκτέλσε ξάφνιασε ακόμα και τον ίδιο. Αφού συνειδητοποίησε τι έκανε, γέλασε λέγοντας στους θεατές του ότι ήξερε ότι θα πεθάνει αμέσως ή θα εκτελούσε μανιωδώς. Είπε επίσης στους viewers να κλιπάρουν αυτό το φανταστικό killing spree. Ενώ η πλειοψηφία των παικτών του PUBG θα ήταν κάτι περισσότερο από ευτυχισμένοι που έχει οκτώ kill σε έναν ολόκληρο αγώνα, ο Shroud είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του για να εξασφαλίσει τόσα ήδη από το πρώτο λεπτό.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio