5 ανατριχιαστικές στιγμές στο World of Warcraft

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού World of Warcraft ίσως έχετε συναντήσει και εσείς περίεργες καταστάσεις που ίσως σας έφεραν σε δύσκολη θέση. Σήμερα θα δούμε μαζί κάποιες στιγμές που με ανατρίχιασαν περισσότερο και τις έβαλα στη σημερινή λίστα μου.

5.Thaddius

Καθώς κάνεις το raid του Naxxramas ακούς ανατριχιαστικές φωνές να παρακαλάνε για έλεος και να ζητάνε βοήθεια. O Thaddius είναι φτιαγμένος από σάρκα παιδιών και γυναικών και οι ψυχές τους είναι παγιδευμένες μέσα του. Οι φωνές που ακούμε καθ’όλη τη διάρκεια του raid είναι αυτών των ψυχών. Είναι αρκετά ανατριχιαστικό όταν τις ακούς εκείνη τη στιγμή. Οι φωνές σταματούν όταν καταφέρεις να σκοτώσεις τον γίγαντα και ο ίδιος σε ευχαριστεί αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

 

4.Τα φαντάσματα του Gilneas

Στο βασίλειο του Gilneas αν κοιτάξεις πολύ καλά στο παράθυρα των σπιτιών θα δεις να εμφανίζονται φαντάσματα. Σκιές ανθρώπινης μορφής σε κοιτούν και μετά από λίγο εξαφανίζονται. Είναι εγκαταλελειμμένη περιοχή και το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν έχει εξηγηθεί ακόμα. Ίσως είναι οι βασανισμένες δολοφονημένες ψυχές. Όλη η ιστορία του τι έγινε τότε βρίσκεται σ’αυτό το comic: Curse of the Worgen.

 

3.Seedling Humans

H περιοχή Hillsbrad Foothills είναι αρκετά σιχαμένη από μόνη της. Καθώς την εξερευνάς θα καταλήξεις στο Sludge Fields. Ένα μεγάλο οχυρωμένο κτήριο όπου χρησιμοποιόταν επίσης σαν φυλακή. Οι Forsaken έστελναν τους human σκλάβους τους να εργαστούν εκεί, ακόμα και για να δοκιμάσουν πειράματα πάνω τους. Καθώς φτάσεις εκεί λοιπόν θα σου δίνετε ένα quest και ένα όπλο για να το ολοκληρώσεις. Συγκεκριμένα ένα φτυάρι.

Θα αιφνιδιαστείς όταν ανακαλύψεις πως στη τελική αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκάψεις και να ελευθερώσεις ανθρώπους που είναι θαμμένοι στο έδαφος μέχρι το κεφάλι. Οι άνθρωποι ουρλιάζουν απεγνωσμένα για βοήθεια και είναι απλά ανατριχιαστικό. Η μοίρα τους είναι πραγματικά στα χέρια σου μιας και είναι αβοήθητοι και ανήμποροι στο να αντιδράσουν αν πας να τους κάνεις κακό. Έχεις την επιλογή να τους ελευθερώσεις, να τους κοπανήσεις το κεφάλι και να τους σκοτώσεις, ή να τους ελευθερώσεις και μετά να τους σκοτώσεις. Θα το έκανες?

 

 

 

2.Challe’s Home For Little Tykes

challe world of warcraft

Challe

Η Challe κρύβεται και μένει κάπου απόμερα στη Nagrand. Το σπίτι της φαίνεται να είναι φτιαγμένο από βράχους, ξύλο και οστά νεκρών ζώων. Στην αυλή υπάρχουν δύο παιδάκια που παίζουν κυνηγητό, ενώ λίγο πιο πέρα άλλο ένα κρύβεται μονάχο του. Μέσα στη καλύβα βρίσκονται άλλα έξι μωρά, δύο taurens, δύο trolls, ένα night elf και ένα orc. Η ίδια υποστηρίζει πως φιλοξενεί και φροντίζει τα παιδάκια λόγο του ότι είναι ορφανά. Με μια πρώτη ματιά δε φαντάζεσαι να συμβαίνει κάτι περίεργο με αυτή τη γυναίκα. Όλα αυτά μέχρι να εξερευνήσεις λίγο το μέρος που ζει.

Αρχικά λίγο πιο πέρα από το φράχτη υπάρχει ένα σκυλόσπιτο, σκύλος όμως δεν υπάρχει στο κτήμα. Μέσα στο σκυλόσπιτο υπάρχουν απομεινάρια ομού κρέατος και κόκαλα. Σε ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο με άμμο για να παίζουν τα παιδιά, υπάρχει ένα παιχνίδι που είναι γεμάτο εκρηκτικά. Επίσης αν πας πίσω από τη καλύβα θα ανακαλύψεις τρία μεγάλα κλουβιά. Για πιο λόγο να υπάρχουν κλουβιά σε ένα μέρος για παιδιά; Στο ένα κλουβί μάλιστα υπάρχουν κόκαλα και μια νεκροκεφαλή που φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι ανθρώπινη. Τέλος η Challe έχει μπροστά της ένα μεγάλο καζάνι και κάτι μαγειρεύει. Τι να είναι άραγε;

H Challe όχι μόνο δε προστατεύει τα παιδιά που υποτίθεται είναι ορφανά αλλά τα καταβροχθίζει. Είναι μια διεστραμμένη μάγισσα η οποία τρέφεται από τη σάρκα μικρών παιδιών για να παραμένει νέα. Όταν της μιλήσεις θα σου πει να κάνεις ησυχία και πως τα παιδιά κοιμούνται. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς καταφέρνει να μαζεύει αυτά τα παιδιά.Ίσως τα δελεάζει να την πλησιάσουν με παιχνίδια και λιχουδιές, ίσως πάλι να τα απαγάγει από τις οικογένειες τους την ώρα που κοιμούνται. Αν θες να πας και εσύ να δεις αυτό το μέρος με τα μάτια σου, βρίσκεται στο λόφο ανάμεσα στη Nagrand και στο Zangarmarsh. Είναι αρκετά ψηλά οπότε χρειάζεσαι σίγουρα ένα flying mount.

 

1.Children of Goldshire

goldshire-house

The house

Μια αρκετά ανατριχιαστική στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η οποία έχει μείνει ανεξήγητη μέχρι και σήμερα. Κάθε πρωί στις 7:00(ώρα του server) 6 παιδιά εμφανίζονται στο Elwynn Forest. Τα ονόματά τους Cameron, John, Jose, Lisa, Dana και Aaron. Με μια πρώτη ματιά θα θεωρούσες πολύ χαριτωμένο το θέαμα να τρέχουν μαζί δεξιά και αριστερά. Αν προσέξεις όμως καλύτερα θα παρατηρήσεις πως όταν σταματάνε στέκονται σε θέση πεντάλφα. Ακόμα και όταν προχωράνε στο δρόμο στοιχίζονται σε μορφή πεντάλφα. Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που εμφανίζονται λίγα μέτρα μακρυά από το νεκροταφείο στο Elwyyn Forest, όπου παρεμπιπτόντως έχει 6 ταφόπλακες δίπλα-δίπλα που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Τριγυρνούν στη Stormwind, στο Goldshire και στο Mirror Lake, ποτέ όμως δεν απομακρύνονται πραγματικά από το «σπίτι τους».

Στις 7:40 γυρνάνε πίσω στο σπίτι και ανεβαίνουν στο δεύτερο όροφο. Πάντα η μουσική του παιχνιδιού αλλάζει όταν βρεθείς εκεί σε μία αρκετά πιο τρομακτική. Τα παιδιά για μια τελευταία φορά απλώνονται στο δωμάτιο. Εκεί ξεκινάει το όλο ανατριχιαστικό της υπόθεσης. Αρχίζεις να ακούς μέσα από στο δωμάτιο γρυλίσματα, ουρλιαχτά, μια γυναίκα να κλαίει και τον C’thun να λέει «You…Will…Die…» και «Death is close». Είναι σαν να κάνουν κάποιου είδους τελετή εκεί μέσα. Αν σταθείς ακριβώς στη μέση ανάμεσα στα παιδιά και χρησιμοποιήσεις το quest helper θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι ακριβώς 666 yards μακρυά από το Stormwind border. Επίσης αν κοιτάξεις στο γρασίδι έξω από το σπίτι θα βρεις δύο μικρές νεκροκεφαλές. Παίχτες του παιχνιδιού υποστηρίζουν πως τα παιδιά είναι δαιμονισμένα και άλλοι ότι είναι νεκρά πως οι νεκροκεφαλές ανήκουν σε δύο από αυτά.

 

 Θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας δικές σας εμπειρίες που έχετε από το παιχνίδι World of Warcraft. Σας έφερε ποτέ κάποια τοποθεσία, ένα σκηνικό ή κάποιο quest σε «περίεργη» θέση; Θα ‘θελα πολύ να μάθω περισσότερες ανατριχιαστικές στιγμές του παιχνιδιού.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio