5 Μαχητές που ξεχώρισαν στο World of Warcraft

Η ιστορία του World of Warcraft είναι από τις πιο μεγάλες και πιο ενδιαφέρουσες στην ιστορία των games. Οι παίχτες δένονται συναισθηματικά με τους χαρακτήρες είτε είναι ήρωες, είτε είναι κακοί, είτε είναι θεοί. Σήμερα αποφάσισα να κάνω μια αναφορά σε 5 ήρωες και μαχητές όπου αγαπήθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν και θριάμβευσαν.

1.Thrall

Ο Thrall, γνωστός επίσης και ως Go’el είναι ένας Orc Shaman. Είναι πρώην Warchief και ένας από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της πρόσφατης ιστορίας. Οι γονείς του δολοφονήθηκαν και ο Blackmoore (ένας Human) βρήκε το βρέφος ανάμεσα στους σφαγιασμένους γονείς του (Durotan & Draka). Μεγάλωσε στο Durnholde Keep σαν σκλάβος από ανθρώπους ( thrall σημαίνει σκλάβος). Αρκετές φορές ο Thrall επιχείρησε να αποδράσει και να ενωθεί πάλι με τον Ogrim Doomhammer και τη φυλή που ανήκει. Αφού τα κατάφερε πάλεψαν μαζί και ελευθέρωσαν τα υπόλοιπα Orcs και δημιούργησαν τα καινούρια Horde.

Μετά τις προειδοποιήσεις κινδύνου του Medivh οδήγησε το λαό του στη Kalimdor όπου νίκησαν ενάντια στο Legion και δημιούργησαν τα σημερινά Horde.Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του είναι ότι σκότωσε το παντοδύναμο Deathwing σώζοντας έτσι τον κόσμο του Azeroth.

 

rsz_thumb-1920-195504-1

 

2.Sylvanas Windrunner

Mία από τις πιο ενδιαφέρων και συγκινητικές ιστορίες του παιχνιδιού είναι της Sylvanas. Θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σελίδες ολόκληρες αλλά θα συνοψίσουμε σε μία παράγραφο.
Όντας μία από τους πιο ταλαιπωρημένους χαρακτήρες κερδίζει δίκαια μία θέση στη λίστα μας. Όταν ο Arthas Menethil εισέβαλε στο Quel’thalas προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γη της. Αφού πολέμησε σκληρά μέχρι να χάσει όλες τις δυνάμεις της, ο Arthas την σκότωσε. Για να την εκδικηθεί για το πείσμα της, απέκοψε τη ψυχή της από το σώμα της και την έκανε Undead , αναγκάζοντάς την να τον υπηρετεί και να τον βοηθήσει στην καταστροφή του τόπου της. Καθώς ήταν αιχμάλωτη του κατάφερε να ελευθερωθεί μαζί με τους υπόλοιπους Undead γνωστοί και ως Forsaken. Οι Forsaken δεν άργησαν να ενωθούν με τα Horde και να βοηθήσουν να πέσει το Lich King.

Σε αυτό το σημείο η Sylvanas συνειδητοποίησε ότι ο στόχος της είχε πια ολοκληρωθεί. Επικεντρώθηκε στο να εκπαιδεύσει και να δυναμώσει το λαό που την ακολουθούσε και το βασίλειό της. Κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Ogrimmar βοήθησε στην απαλλαγή του Garrosh. Τώρα πια στο Legion έγινε Warchief των Horde. Η Sylvanas είχε μια πραγματικά τραγική ζωή που ίσως αναλύσουμε σε κάποιο άλλο άρθρο. Παρόλα αυτά μένει ακόμα μια από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες στο παιχνίδι.

 

169524-_world_of_warcraft-sylvanas_windrunner-748x421

 

3.Tyrion Fordring

Ο Tyrion Fordring ήταν ένας από τους πρώτους ιππότες του Silver Hand και ένας από τους δυνατότερους ανθρώπους Paladins. Ήταν ήρωας του δεύτερου πολέμου και Λόρδος του Mardenhole Keep. Όλα αυτά μέχρι να χάσει τους τίτλους του απλά επειδή υπερασπίστηκε ένα Orc. Τιμωρήθηκε περνώντας πολλά χρόνια στην εξορία. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εναντίον του Lich King περίπου 7 με 8 χρόνια πριν διακρίθηκε και δημιούργησε το Argent Crusade όπου αποτελούταν από Holy Warriors. Ως leader, τους οδήγησε ενάντια στο Lich King καταφέρνοντας να εισβάλει στη κύρια βάση του Scourge –The Icecrown citadel. Εκεί με τη βοήθεια του φωτός σκότωσε τον Arthas.

Μετά από αυτό αφοσιώθηκε στο να ″καθαρίσει″ τα πρώην νησιά του Lordareon of the Scourge. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να είναι ο πρώτος που ανταποκρίθηκε όταν κλήθηκε να πολεμήσει για το Azeroth εναντίων του Burning Legion στο Broken Shore. Δυστυχώς οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, αιχμαλωτίστηκε, βασανίστηκε και πέθανε ηρωικά.  Θάφτηκε κατ’εντολή των paladins στο Light’s Hope Chapel. He lived as a hero , he died as a hero.

 

tirion_fordring_tcg

 

4.Varian Wrynn

Ο Varian Wrynn ήταν ο προηγούμενος βασιλιάς της Stormwind και των Alliance. Καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα με πρώτο και κύριο την καταστροφή του βασιλείου του. Παρά τα όσα πέρασε, πάλεψε και προσπάθησε να μείνει δυνατός μέχρι το τέλος για τους ανθρώπους του.Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ως βασιλιάς είναι ότι σκότωσε την Onyxia και το το ότι συνέβαλε στην καταστροφή του Lich King. Μετά την εισβολή του Burning Legion δυστυχώς η πορεία του Varian έφτασε στο τέλος της. Πάντα έβαζε τους ανθρώπους του πάνω από αυτόν και ακριβώς έτσι βρήκε και τον θάνατό του.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Varian ήταν αυτός που καθοδηγούσε τον στρατό των Alliance, οι δαίμονες όμως ήταν πολύ περισσότεροι και πιο δυνατοί με αποτέλεσμα ο  στρατός του να αποδυναμωθεί πολύ γρήγορα και να  αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Όταν το είδε αυτό ο Gul’dan το εκμεταλλεύτηκε και κάλεσε ένα από τα πιο δυνατά του τέρατα τον Fel Reaver για να καταστρέψει το πλοίο με το οποίο θα υποχωρούσαν. Εκείνη τη στιγμή ο Varian θυσιάστηκε για να καρφώσει με το σπαθί του το δαίμονα o οποίος είχε κρεμαστεί από το πλοίο. Ήταν ο μόνος τρόπος να δραπετεύσει ο λαός του με τίμημα να μείνει εκείνος πίσω. Ο Varian Wrynn πέθανε από τη σκοτεινή μαγεία του Gul’dan. Οι τελευταίες λέξεις του ήταν «For the Alliance»

 

varian_wrynn_-_legion_cinematic

 

5.Magni Bronzebeard

O Magni Bronzebeard ήταν βασιλιάς του Khaz Modan και αρχηγός της Bronzebeard Clan. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο κατά τη διάρκεια του δευτέρου πολέμου ενάντια στα Orc και σε διάφορες άλλες συγκρούσεις. Μιας και είναι Dwarf, μια μέρα ένιωσε την ανάγκη να βρει απαντήσεις σχετικά με τις ρίζες του και τον κόσμο γύρω του. Για να το πετύχει αυτό υπέβαλλε τον εαυτό του σε μια άγνωστη τιτανική τελετή έτσι ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει άμεσα με την γη. Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει και προς έκπληξη όλων μετατράπηκε σε διαμάντι.

 

magni-bronze wow

 

Για περίπου 4 χρόνια το πνεύμα του είχε γίνει ένα με τον Azeroth αλλά λίγο πριν την εισβολή του Legion, ξύπνησε και βγήκε από την κατάσταση από την οποία βρισκόταν. Παρόλο που ήταν θνητός, ο Magni είδε πράγματα που σχεδόν κανένας άλλος δεν είδε. Πήρε την απόφαση λοιπόν να παραδώσει τον θρόνο του και να αφοσιωθεί στο να σώσει τον κόσμο, όντας ο πραγματικός αγγελιοφόρος της ψυχής του κόσμου του Azeroth.

Αυτοί είναι 5 από τους πολλούς χαρακτήρες που άφησαν ιστορία και άξιζαν να αναφερθούν. Η λίστα θα μπορούσε να γίνει πολύ μεγαλύτερη και θα μπορούσατε να προτείνεται εσείς τους δικούς σας αγαπημένους ώστε να αναπτύξουμε στα επόμενα άρθρα.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio