$7 εκατομμύρια από το κρατικό πρόγραμμα επενδύσεων, στην CD Projekt

Η κυβέρνηση της Πολωνίας, έδωσε στην δημιουργό του The Witcher  –CD Projekt RED– ένα μεγάλο ποσό (7 εκατομμύρια δολάρια), από αυτό που πηγαίνει στην έρευνα κάθε χρόνο. Η εταιρεία, είχε κάνει αίτηση για αυτό το ποσό στις αρχές Σεπτεμβρίου, καταθέτωντας τέσσερις προτάσεις.

 

Οι προτάσεις ήταν οι εξής:

 

City Creation
 
Εξελιγμένη τεχνολογία, προκειμένου να είναι το παιχνίδι playable σε πραγματικό χρόνο, πόλεις με καλά γραφικά, βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη και με αυτοματισμούς, οι οποίοι θα δώσουν την δυνατότητα για πρόοδο εντός του παιχνιδιού και θα δημιουργηθούν εργαλεία που θα υποστηρίζουν την δημιουργία των of high-quality open world παιχνιδιών.
 
Seamless Multiplayer
 
Ολοκληρωμένη τεχνολογία, που επιτρέπει την δημιουργία μοναδικού gameplay για πολλούς παίχτες, λαμβάνοντας υπόψη την αναζήτηση των αντιπάλων, τη διαχείριση του management, εγκαταστάσεις αντιγραφής, και την υποστήριξη μιας ποικιλίας game modes, σε συνδυασμό με ένα set από ειδικά εργαλεία.
 
Cinematic Feel
 
Ολοκληρωμένη τεχνολογία, προκειμένου να δώσει μια μοναδική ποιότητα στα films των RPG, με στοιχεία open world. Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέψει την πρόσβαση των λογαριασμών, σε ότι χρειάζεται προκειμένου να δημιουργήθουν τα κατάλληλα εργαλεία για την επίτευξη του στόχου. .
 
Animation Excellence
 
Ανάπτυξη της ήδη υπάρχουσας τεχνολογίας, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα και η παραγωγή, των animations που έχουν να κάνουν, με τα πρόσωπα και τα σώματα των χαρακτήρων, στα open world RPG games.
 
Η εταιρεία επίσης, κατέθεσε και μια πρόσθετη πρόταση για την δική της εκδοχή των DRM-free digital games στην πλατφόρμα, GOG.com προκειμένου να δημιουργηθεί μία «γενική υποστήριξη για το cross-platform multiplayer gaming software για δημοφιλής κονσόλες και operating systems.» Αυτό φαίνεται ότι, θα βοηθήσει στην δημιουργία ενός app, που θα επιτρέπει στους console και PC players, να παίζουν παιχνίδια με ή απέναντι σε φίλους τους. Κάτι που το θέλουν πολλοί. 
 
Όπως και να έχει, η κυβέρνηση της Πολωνίας, φαίνεται ότι έχει καταλάβει την σημαντικότητα του πράγματος και επενδύει στην gaming βιομηχανία. 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio