Με 6 νέα smartphones θα εμφανιστεί η LG στο CES 2017

Το 2017 έρχεται και οι εταιρείες προετοιμάζονται δυναμικά για τα μοντέλα του νέου έτους. H LG πρόκειται να ανακοινώσει 6 νέα mid-range smartphones στην έκθεση CES 2017. Η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που λαμβάνει χώρα τις πρώτες μέρες κάθε νέας χρονιάς είναι η CES. Εκεί βρίσκονται μεγάλα ονόματα κάνοντας τις ανακοινώσεις τους. Οι πληροφορίες θέλουν την LG να ταξιδεύει στο Las Vegas για να ανακοινώσει smartphones.

 Το Κ3 2017, απόγονος του φετινού Κ3, θα διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, 5 MP κάμερα και 2 MP μπροστινή καθώς. Η μπαταρία των 2.100 mAh θεωρείται ότι θα είναι ικανοποιητική. Βέβαια μόνο η μπαταρία και η ανάλυση της μπροστινής κάμερας φαίνεται να βελτιώνεται σε σχέση με το μοντέλου του 2016. Σειρά έχει το Κ4 2017 το οποίο θα έχει μία οθόνη 4,7 ιντσών, 8 MP κύρια κάμερα και 5 MP μπροστινή κάμερα και 2.500 mAh μπαταρία. Αυτό έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, και καλύτερα χαρακτηριστικά σε κάμερα και μπαταρία. Προφανώς και το Κ7 2017 θα ήταν το καλύτερο της σειράς Κ αφού είναι στο τέλος. Η LG υποστηρίζει ότι ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 720p, 13 MP κύρια κάμερα και 5 MP selfie κάμερα ενώ θα περιλαμβάνει και μπαταρία χωριτικότητας 2.500 mAh. Μπορεί η οθόνη να μένει ίδια σε σχέση με το μοντέλο του 2016 αλλά βλέπουμε βελτίωση.

 

gsmarena_001

Το πρωτότυπο Κ10 (2017) που ανακοινώθηκε φέτος

 

Το Κ10 2017 έρχεται με οθόνη 5.3 ιντσών 720p, 5 MP wide-angle selfie κάμερα, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, τα γνωστά κουμπιά στο πίσω μέρος της συσκευής. Αναμένεται ότι το 2.5D κυρτό γυαλί μπροστά και πίσω εν θα λείψει . Εδώ βλέπουμε μεγάλες αλλαγές στο design σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Μία ακόμα συσκευή, το X calibur, όπου πρόκειται για μία «δυνατή» συσκευή με τραχιά επιφάνεια, με πιστοποίηση IP68 για νερό και σκόνη, με αντοχές στρατιωτικών προδιαγραφών και μεγάλη 4.100 mAh μπαταρία.

Τέλος, το  LG Stylus 3, θα έρθει με οθόνη 5,7 ιντσών, 13 MP κύρια κάμερα και 5 MP μπροστινή (και οι δύο κάμερες θα διαθέτουν LED Flash). Δεν θα λείψουν μια ψηφιακή πένα και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, τα γνωστά κουμπιά στο πίσω μέρος. Αναβαθμίζεται στα 3.200 mAh η μπαταρία. Μπορεί 200 mAh να μην είναι τόσα πολλά αλλά εξακολουθούν να είναι περισσότερα από αυτά που έχει ο απόγονος.

Έπειτα, στην έκθεση MWC 2017 το Φεβρούαριο, η LG πρόκεται να παρουσιάσει και το X Power 2, με οθόνη 5.5 ιντσών και ανάλυση 720p, 13 MP κύρια και 5 MP wide-angle μπροστινή κάμερα. Η μπαταρία θεωρείται τεράστια καθώς 4.500 mAh είναι υπέρ-αρκετά για μπαταρία κινητού. Οθόνη και μπαταρία θα είναι σαφέστατα μεγαλύτερα από τον προκάτοχο.

Σε κάθε περίπτωση η νέα σειρά K θα είναι διάθεσιμη στα μέσα Ιανουαρίου, το Stylus 3 στα μέσα Φεβρουαρίου, το  X calibur στα μέσα Μαρτίου και το X power 2 τον Απρίλιο.

ΠΗΓΗ: GSMarena

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio