Άτυπες τιμωρίες σε πειρατικά παιχνίδια !

author image από Tolis | News | 0 Comments | 08 Απρ 2016

Το να αποφύγεις να αγοράσεις ένα παιχνίδι και να το κατεβάσεις πειρατικά είναι ίσως μια άτυπη επένδυση χαράς που κάνουμε στον εαυτό μας.

Τα πειρατικά Site είναι η γη της επαγγελίας για πολλούς gamers καθώς τους παρέχουν πληθώρα παιχνιδιών οποιουδήποτε είδους εντελώς δωρεάν. Η πειρατεία όμως είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει αρκετά της βιομηχανίες των video games καθώς σύμφωνα με στατιστικά  εξ αιτίας της πειρατείας οι βιομηχανίες αυτές χάνουν τεράστια ποσά που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 70 δις !!

Ωστόσο μερικές από αυτές τις βιομηχανίες έχουν βρει τον τρόπο τους να τιμωρούν κάπως άτυπα βέβαια του χρήστες που κατεβάζουν παιχνίδια μέσω πειρατικών site.

Η εταιρία που έβγαλε το Mirrors Edge τιμωρούσε τους «πειρατές» επηρεάζοντας την ταχύτητα του παιχνιδιού κάνοντας το  απίθανο να «τρέξει». Επίσης στο Legend of Zelda: Link’s Awakening άμα κάποιος χρησιμοποιούσε κάποιο κόλπο για να παίρνει τζάμπα items από το shop τότε το όνομα του άλλαζε σε » thief».

Το παιχνίδι Η1Ζ1 έκανε ban περίπου 2500 hackers και απαίτησαν από τους χρήστες να ανεβάσουν ένα βίντεο στο youtube στο οποίο θα ζητούσαν συγγνώμη σε περίπτωση που ήθελαν τα account τους πίσω. Στο sims 4 o χαρακτήρας σου απεικονιζόταν με pixel κια αυτά αυξάνονταν με τον χρόνο ενώ στο παινχίδι Banjo-Kazooie η επιλογή του save game δεν ήτανε δυνατή. Στο GTA V άμα έκανες μεταφορά το αυτοκίνητό σου από το single player  στο οnline play τότε μετά από λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο καιγόταν.

Στο παιχνίδι Tomb Raider 2 όποιος προσπαθούσε να βάλει τον «πονηρό» κωδικό του παιχνιδιού τότε η Lara θα γινότανε 1000 κομμάτια. Τέλος στο παιχνίδι Earth Bound η εταιρία σε προειδοποιούσε πως η πειρατεία είναι έγκλημα και μετά σου έλεγαν πως έχεις κάνει αδίκημα δια νόμου.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις βέβαια γίνονται μόνο στις πειρατικές εκδόσεις των παιχνιδιών. Ο τιμωρίες τέτοιου είδους είναι πολλές και όσο αυξάνονται οι χρήστες πειρατικών παιχνιδιών τόσο πιο πολύ αυτές οι τιμωρίες .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό βίντεο

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio