Ήρωες της Marvel και των Star Wars με μια διαφορετική ματιά

Ο καλλιτέχνης Τik Ka του Hong Kong είχε φανταστεί μερικούς από τους χαρακτήρες του Star Wars και των Avengers με εναν διαφορετικό τρόπο από ότι έχουμε συνηθίσει να τους βέλπουμε εμείς και αυτός ο τρόπος είναι προτότυπος.

Τους σχεδίασε σύμφωνε με την τέχνη κινέζικης όπερας.

Το συνηθισμένο ύφος του Tik Ka περιέχει ονειροπόλα χρώματα και χαριτωμένα πορτρέτα, αλλά το συγκεκριμένο fanart του είναι λίγο διαφορετικό. Εμπνευσμένος από τα επιμελημένα κοστούμια και make up της κινεζικής όπερας, οι χαρακτήρες της Marvel  και του Star Wars μοιάζουν να είναι βγαλμένοι από ένα αρχαίο παραμύθι. (Που στην περίπτωση του Star Wars, είναι πολύ κατάλληλο.)

chinesedarth

Μιλώντας στο Daily Dot μέσω Facebook, ο Tik Κα  περιέγραψε το ύφος τέχνης του σαν «βγαλμένο από το Χονγκ Κόνγκ. « Επηρεάστηκε από τους κινέζικους και δυτικούς πολιτισμούς όπως μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της εποχής που οι Βρετανοί αποικούσαν στο Χόνγκ Κόνγκ.

Ο ίδιος δήλωσε πως είχε ενθουσιαστεί από την ιδέα να συγκρίνεις και να συνδυάσεις τις κλασσικές παραμυθένιες κινέζικες φιγούρες με τις φιγούρες των αμερικάνικων comic.

wilsonhulk

chinesestarwars

Αγαπάμε τις λεπτομέρειες στα  fan art του Tik Ka, γιατί δημιουργεί με δραστικό τρόπο  διαφορετικούς επανασχεδιασμούς που κάνουν τους χαρακτήρες να φαίνονται ζωντανοί. Παραδείγματος χάριν, αυτή η έκδοση Loki και Thor.

lokithor

ΠΗΓΗ:DAILYDOT.COM

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε