3 ακόμη Servants αποκαλύπτονται για το Fate/Extella

author image από Rukia | News | 0 Comments | 01 Ιούν 2016

 

Το επίσημο website για το παιχνίδι Fate/Extella της Marvelous Inc. για Playstation Vita και Playstation 4 δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τρεις από τους servants του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων δύο Archer class (Mumei και Gilgamesh) και έναν Saber class που δεν αποκαλύφθηκε εντελώς. Το βίντεο τελειώνει δηλώνοντας ότι η Marvelous θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι στις 2 Ιουνίου.

 

 

Ο Kinoko Nasu γράφει το βασικό σενάριο του παιχνιδιού, και ο Hikaru Sakurai είναι ο βοηθός σεναρίου. Η Aruko Wada σχεδιάζει τους χαρακτήρες, και ο Takashi Takeuchi είναι ο βασικός σχεδιαστής χαρακτήρων της σειράς Fate. Η Type-Moon έχει την παραγωγή της μουσικής για το παιχνίδι.

Προηγουμένως είχαν αποκαλυφθεί και άλλοι servants, μεταξύ των οποίων η Saber class Nero Claudius, η Caster class Tamamo no mae, και η Saber class Attila. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία φέτος.

 

page43im59034h598

 

Πηγή: Anime News Network

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio