Νέο headset εικονικής πραγματικότητας από τη Google

Δυναμική είσοδο στην αγορά των VR headsets αναμένεται να κάνει η Google αυτή τη χρονιά σύμφωνα με τους Financial Times. Η Google είχε λανσάρει το πρώτο της VR headset χαμηλού κόστους το 2014 με το όνομα Google Cardboard. Η νέα συσκευή θα έχει καλύτερους αισθητήρες, φακούς και θα είναι πιο συμπαγής κατασκευή συγκριτικά με το Cardboard, δηλώνοντας έτσι την πρόθεση του αμερικανικού κολοσσού να ανταγωνιστεί τα GALAXY Gear VR (κυρίως) και Oculus Rift που κατασκευάζονται και υποστηρίζονται, από τη Samsung και το Facebook αντίστοιχα.

Επίσης θα στηρίζεται στα smartphone και tablets για την υπολογιστική της ισχύ και θα υποστηρίζεται από μια πιο ευρεία γκάμα android συσκευών σε σύγκριση με το GALAXY Gear VR της Samsung. Αν πράγματι η Google λανσάρει τη νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας μέσα σε αυτή τη χρονιά, προσθέτει μια ακόμα επιλογή για τους gamers μετά τα Oculus Rift, PlayStation VR, και HTC Vive που αναμένεται να κυκλοφορήσουν και αυτά φέτος.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio