22 Δεκεμβρίου ξεκινάνε οι εκπτώσεις στο Steam

 

Είτε περιμένατε τα Χριστούγεννα για να αγοράσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι σε καλύτερη τιμή, είτε απλά θέλετε να κάνετε loot όσα περισσότερα indie παιχνίδια μπορείτε με 1-2 ευρώ, τα Steam Sales είναι για εσάς. Τα φετινά χριστουγεννιάτικα sales του Steam ξεκινάνε στις 22 του μήνα σύμφωνα με leak που έγινε από το επίσημο site της Paypal.

Φέτος θα υπάρχουν και paypal gift cards με τα οποία θα μπορείτε να κάνετε όλες τις αγορές σας στο Steam, και το Paypal σας παροτρύνει να κάνετε το balance σας gift card είτε για εσάς είτε για να δώσετε δώρο σε κάποιον δικό σας, γιατί τα Steam Sales έρχονται σε μια βδομάδα. Bold move από την Paypal, η οποία ανακοινώνει τις εκπτώσεις της Valve πριν το ανακοινώσει η ίδια αλλά τουλάχιστον το μαθαίνουμε νωρίτερα για να ξέρουμε να κάνουμε οικονομία!.

 

 

Η Valve για τα φετινά Christmas Sales ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχουν Flash Sales και Daily Deals αλλά το κάθε παιχνίδι θα έχει μια συγκεκριμένη έκπτωση καθ όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να πάρουν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι να το πάρουν αμέσως μόλις δουν την έκπτωση χωρίς να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή μήπως η τιμή του πέσει κι άλλο. Ήρθε η ώρα για shopping therapy στο Steam!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio