15% πιο γρήγορο Google Chrome στα Windows

Το Google Chrome, είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης και κατέχει το 54,41% από το μερίδιο της αγοράς. Τελευταία γίνονται προσπάθειες ώστε ο περιηγητής να γίνει πιο γρήγορος και να καταναλώνει λιγότερη RAM. Πρόσφατα η Microsoft, κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο εκκίνησης του Chrome κατά 17% και να μειώσει τους χρόνους φόρτισης της σελίδας κατά 6%. Επιπλέον, οι καρτέλες ανοίγουν 15% γρηγορότερα σε σχέση με πριν.

Αυτό συμβαίνει με την χρήση του Profile Guided Optimisation (PGO). Με λίγα λόγια, το PGO, παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί ο χρήστης τις εφαρμογές και στην συνέχεια χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές αυτές.

Μπορεί αυτό να φαίνεται αστείο σε κάποιον ο οποίος έχει έναν ικανότατο υπολογιστή, θα βοηθήσει όμως όσους ανήκουν στην άλλη κατηγορία με τους υπολογιστές που απλά κάνουν την δουλειά τους.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio