Τα 10 πιο άσχημα NPCs στο World of Warcraft

 Ο κόσμος του World of Warcraft φιλοξενεί πάρα πολλά πλάσματα που είναι αδύνατο να τα χωρέσεις σε μία λίστα. Άλλοτε είναι τεράστια επικίνδυνα και τρομακτικά και άλλοτε χαριτωμένα , όμορφα και εντυπωσιακά. Στη σημερινή λίστα μας θα δούμε τα πιο άσχημα NPCs που μπορείς να συναντήσεις εν ώρα παιχνιδιού.

 

10. Gorlocs

Τα Gorlocs κερδίζουν δίκαια μια θέση στη λίστα μιας και είναι τόσο αηδιαστικά και γλοιώδη. Κάποιοι τα βρίσκουν ακόμα και χαριτωμένα. Τα Gorlocs ζουν στη περιοχή Borean Tundra και λένε ότι είναι η εξέλιξη των Murlocs.

 

gorlocs

 

9. Troggs

Τα Troggs είναι από τα παλαιότερα πλάσματα στον Azeroth. Είναι μια παραλλαγή των Earthern. Τα Earthern ήταν κάτι πρωτόγoνα πέτρινα πλάσματα που έμοιαζαν με Dwarves. Δημιουργήθηκαν πειραματικά από τους Τιτάνες προσπαθώντας να δώσουν ζωή και μορφή σε βράχους. Οι Old Gods τους καταράστηκαν ρίχνοντας τη κατάρα γνωστή ως  Curse of Flesh. Η κατάρα άλλαξε τη μορφή των πέτρινων πλασμάτων και τους έδωσε σάρκα με αποτέλεσμα τα Troggs να έχουν τη μορφή που βλέπουμε σήμερα.

 

troggs

 

8. General Vezax

Ο General Vezax είναι το δωδέκατο boss στο Ulduar και φυλάει τη φυλακή του Yogg-Saron. Είναι γνωστός επίσης και ως Faceless general καθώς έχει την ικανότητα να ελέγχει μικρότερα Faceless Ones. Είναι δύσκολο να τον περιγράψεις καθώς είναι γιγάντιος σαν δράκος, έχει πτερύγια στο πρόσωπο, τεράστιες δαγκάνες για χέρια και αγκαθωτά «ψευδοφτερά» στη πλάτη.

 

vezax

7. Warcraft Children

 

Τα περισσότερα races στο World of Warcraft έχουν παιδιά. Κατά πλειοψηφία τα περισσότερα παιδιά είναι humans αλλά υπάρχουν επίσης dwarves, draenei, goblins και άλλα, αλλά είναι πολύ σπάνια. Δυστυχώς η Blizzard ήταν πολύ κακή στο design παιδιών μιας και αντί για όμορφα και χαριτωμένα κατάφερε να τα κάνει να δείχνουν αρκετά creepy.

 

chlidren-world-of-warcraft

 

6. RotFace

Ο Rotface είναι ένα από τα δύο bosses που πρέπει να σκοτώσεις στο Icecrown Citadel. Ο Rotface είναι ένα σιχαμένο πείραμα και δημιουργήθηκε από τον Professor Putricide. Ξεκάθαρα βλέπουμε πως το πείραμα ήταν μια μεγάλη αποτυχία. Λένε πως μοιάζει με την ιστορία του Frankenstein μιας και έχει τέσσερα μάτια και δύο στόματα σε ένα σώμα που μετά βίας στέκεται.

 

rotface world of warcraft

 

 

5. Patchwerk

Ο Patchwerk είναι το πρώτο boss του Construct Quarter στο Naxxramas. Ο Patchwerk είναι ακόμα πιο σιχαμένος από τον Rotface. Η μορφή του είναι μία αηδιαστική μάζα από σάρκα και κόκαλα και τα εντόσθια κρέμονται από τη κοιλιά του. Έχει μυαλό μικρού παιδιού καθώς τον ακούμε να λέει καθώς σε απειλεί : «Patchwerk want to play» και «Why you want hurt Patch?»

 

stitches__terror_of_darkshire_by_mr__jack-d7haro7jj

 

4. Grobbulus

Ο Grobbulus είναι το δεύτερο boss του Construct Quarter στο Naxxramas. Ο Grobbulus ήταν ο πρώτος Flesh Giant. Κουβαλούσε μέσα στο σώμα του το λοιμό της πράσινης γλίτσας που μάστιζε στο Naxxramas. Τρυπούσε τους εχθρούς του με τη τεράστια σύριγγα που είχε για χέρι μεταφέροντας τη γλίτσα στα σώματά τους. Συνήθως τα θύματα τρέχαν προς τους συμμάχους τους με αποτέλεσμα να βρίσκουν και εκείνοι μοιραίο θάνατο μαζί τους. Στην ουσία ο Grobbulus ήταν μια γιγάντια μηχανή με ένα σωλήνα να βγαίνει από το στόμα του, όπου έτρεχε και μόλυνε όποιον έβρισκε μπροστά του.

 

grobbulus_tcg

 

3.Yogg-Saron

Ο Yogg-Saron είναι ένας από τους Old Gods. Είναι ένα από τα παλαιότερα, πιο μυστήρια και επίφοβα πλάσματα. Νικήθηκε και απομονώθηκε από τους Τιτάνες κατά τα αρχαία χρόνια του Azeroth. Ο Yogg-Saron λένε ότι μοιάζει με χταπόδι, είναι άσχημος και τρομακτικός ταυτόχρονα με αυτά τα τεράστια σουβλερά δόντια.

 

yogg

 

2. Princess Theradras

Κάπου στο Maraudon ζει ένα κακάσχημο, σατανικό πλάσμα και ονομάζεται Princess Theradras. Κατατάσσεται στους Earth Elementals και σχετίζεται με τους Old Gods. Είναι η κόρη της Therazane the Stonemother που θα δούμε αμέσως μετά. Πολλά χρόνια πριν, η Theradras και ο Zaetar, ο πρώτος γιος του Cenarius, ξεκίνησαν μια ερωτική σχέση. Έκαναν πάρα πολλά παιδιά όπου είχαν τη μορφή κένταυρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εφόσον μεγάλωσαν να σκοτώσουν τον ίδιο τους το πατέρα ως εκδίκηση. Τον θεώρησαν υπεύθυνο για την μη φυσιολογική μορφή τους ως κένταυροι. Τρομοκρατημένη από την οργή του Cenarius, η Theradras έχοντας το πένθος του νεκρού της εραστή πήρε το άψυχο σώμα του και το έκρυψε στη κρύπτη της όπου τον φυλάει μέχρι και σήμερα.

 

thaedra

 

1. Therazane The Stonemather

Η Therazane ήταν μία από τους Elemental Lords μαζί με τον Ragnaros, τον Al’Akir και τον Neptulon. H Therazane the Stonemather θεωρείται ο κυβερνήτης όλης τη γης, της πέτρας και των βουνών. Την τιμούν και την σέβονται όλα τα Earth Elementals ακόμα και τα πλάσματα που ζουν στα έγκατα της γης. Κάποιοι σοφοί λένε πως αισθάνεται πόνο κάθε φορά που γίνεται πχ κάποιος σεισμός. Παρά του ότι είναι η πιο γαλήνια, αγαπητή και ευαίσθητη δε μπορείς να πεις το ίδιο και για την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει μια τεράστια τερατώδη ανθρωποειδή μορφή από πέτρες και φυτά. Έχει κοντόχοντρα πόδια και τέσσερα πάρα πολύ δυνατά χέρια. Η Therazane πήρε το όνομά της από τη λατινική λέξη terra όπου σημαίνει γη (earth).

therazane

 

 

Αυτά ήταν κάποια από τα πιο άσχημα NPCs του World of Warcraft. Θα μπορούσατε να γράψετε κάτω στα σχόλια, πλάσματα που ίσως εσείς έχετε συναντήσει και τα θεωρήσατε υπερβολικά άσχημα και να κάναμε ένα part 2.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio