Ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον νέο hero του Overwatch

author image από Strudel | FPS | 0 Comments | 26 Φεβ 2018

Ένας νέος hero έρχεται σύντομα στο Overwatch σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες. Αν και τα τελευταία teasers της Blizzard δείχνουν αρκετά πράγματα, δεν υπάρχουν ακόμα πολλά στοιχεία. Τουλάχιστον, είδαμε κάποιαteasers για το lore του νέου hero.

Οι πληροφορίες της Blizzard μέχρι στιγμής μας οδηγούν σε δύο κατευθύνσεις: Emre Sarioglu ή Brigitte Lindholm. Και οι δύο χαρακτήρες – ο τελευταίος των οποίων είναι γνωστός χαρακτήρας στο Overwatch – έχουν ονομαστεί σε πρόσφατα teasers της Blizzard.

Η Brigitte Lindholm είναι μια ηρωϊδα που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό – είναι η κόρη του Torbjörn και ο σύντροφος του Reinhardt. Αλλά λόγω μιας πρόσφατα απελευθερωμένης επιστολής από την Torbjörn προς τη σύζυγό του Ingrid, γνωρίζουμε λίγο περισσότερο για τη ζωή της. Ο Torbjörn τραυματίστηκε σε μάχη παράλληλα με τους Reinhardt, Sarioglu και Ana. Θα μπορούσε να είχε πεθάνει, αλλά ο Reinhardt τον έσωσε.

«Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να τον κάνω νονός της και ελπίζω ότι θα με συγχωρήσετε για τη λήψη αυτής της απόφασης χωρίς τη διαβούλευσή σας«, έγραψε ο Torbjörn. Έχει εμφανιστεί στα comics του Overwatch Dragon Slayer και Reflections, στο ψηφιακό Honor and Glory, πάντα δίπλα στον Reinhardt.

Φυσικά, η μυστική αναφορά της Blizzard για τη Brigitte δεν είναι ρητή υπόδειξη ότι είναι ο επόμενος ήρωας που θα παρουσιαστεί. Ο προγραμματιστής του Overwatch θα μπορούσε να επεκτείνει την ιστορία της – ή των Reinhardt και Torbjörn’s.

Οι fan του Overwatch στο Reddit κατασκευάζουν θεωρίες βασισμένες σε προηγούμενες παραδόσεις, βασισμένες σε σχόλια από τον σκηνοθέτη παιχνιδιών του Overwatch, Jeff Kaplan. Τον Δεκέμβριο, ο Kaplan είπε ότι ο ήρωας 27 είχε παρουσιαστεί έμμεσα.

Ο χρήστης του Reddit «Mertaton141» έχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία. Στο post του ανέφερε: «In Sombra’s origin story, a web of information is shown. There, a mysterious omnic character is connected to Reinhardt, who’s in a cluster with Brigitte and Torbjörn. Could that omnic be important to the lore being revealed? Is that omnic Sarioglu? Or it totally unrelated?«.

Άλλοι πιστεύουν ότι ο νέος ήρωας θα μπορούσε να σχετίζεται με το σχεδιασμένο χαρακτήρα στον τοίχο στο comic Maquerade.

Ακριβώς πάνω το κεφάλι του Maximilien είναι αυτό που μοιάζει με σχεδιασμένο armor. Ωστόσο η εικόνα είναι πολύ μικρή για να βγούν συμπεράσματα.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio