Όλοι οι Bronze παίκτες θα μεταφερθούν στο Silver [Σύμφωνα με τον Riot Ghostcrawler]

author image από Rukia | MOBA | 0 Comments | 11 Οκτ 2017

Οι παίκτες του Bronze θα μεταφερθούν στο Silver

Το Bronze είναι το δεύτερο μεγαλύτερο division σε πληθυσμό παιχτών στο League of Legends, σύμφωνα με το op.gg, ενώ η πλειοψηφία βρίσκεται στο Silver. Η Riot σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί το ladder, τοποθετώντας όλους τους Bronze παίκτες στο Silver και βάζοντας τους νέους παίκτες να μπαίνουν αυτόματα στο Bronze. Αυτές τις αλλαγές επιβεβαίωσε ο Riot Ghostcrawler σε μια συνέντευξη για ένα ρωσικό site.

Αλλά είναι καλή αυτή η ιδέα; Προφανώς ναι.

Πολλοί άπειροι παίκτες του League of Legends δεν νιώθουν καλά παίζοντας με παίκτες υψηλότερης κατάταξης επειδή δεν είναι αρκετά έμπειροι να τους αντιμετωπίσουν, κι έτσι χάνουν το lane και αργότερα το game.

Άλλο ένα πράγμα που απασχολεί τη Riot είναι ότι το Bronze έχει πάρα πολλούς παίκτες έτσι μεταφέροντας κάποιους από το Bronze στο Silver και κάνοντας το Bronze ένα ενιαίο division για νέους και άπειρους παίκτες, θα βοηθούσε να γίνει το Bronze ένα καλύτερο μέρος.

Τι γνώμη έχετε γι’αυτές τις αλλαγές;

 

Πηγή: The Game Feed

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio