Όλες οι πληροφορίες για το Gears of War Ultimate Edition

 

Η εταιρία που αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στη δημιουργία του Gears of War 4, η The Coalition, αποφάσισε να διαθέσει «λίγο» από το χρόνο της για να φτιάξει μια remastered edition του κλασσικού Gears of War για το Xbox One και το Xbox 360. Μάλιστα η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι πιο κοντά απ’ ότι περιμέναμε και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τις Xbox κονσόλες αύριο, 25 Αυγούστου.

Ας δούμε όμως τι ξέρουμε για το gameplay και την κυκλοφορία του Gears of War Ultimate Edition:

 

Editions του παιχνιδιού και τιμές:

Με την κυκλοφορία, θα υπάρχουν δυο εκδόσεις του Gears of War, η Standard και η Deluxe. Φυσικά αν κάνεις pre-order το παιχνίδι, ανάλογα με την έκδοση που θα διαλέξεις, θα λάβεις και επιπλέον in-game περιεχόμενο.

 

Bonus αντικείμενα: Adam Fenix και Civilian Anya multiplayer skins και Animated Emulsion Weapon skin για να χρησιμοποιήσετε στο multiplayer.

 

Bonus αντικείμενα: Εκτός από τα bonus του standard version θα πάρετε ένα Deluxe Weapon Skin Pack με 10 διαφορετικά Animated Weapon skins και 36 standard Weapon skins καθώς και τα     Civillian Marcus Fenix και Aaron Griffin multiplayer χαρακτήρες.

 

Bonus αντικείμενα: Gears of War 4 Multiplayer Beta early access,το Superstar Cole multiplayer skin και ένα trial 14 ημερών για το Xbox Live.

 

gears-of-war-4-on-xbox-one-latest-the-next-steps-and-why-we-didn-t-see-it-at-e3-c4de9d53-f47b-4bda-b14d-b99636c271f8-jpeg-101209

 

Καινούργιο περιεχόμενο:

Με την καινούργια έκδοση θα δούμε και επιπλέον 90 λεπτά καινούργιου περιεχομένου σε 5 chapters που δεν έχουμε ξαναδεί. Εκτός από το καινούργιο περιεχόμενο όμως όσοι αγοράσουν το Gears of War Ultimate Edition για το Xbox One πριν τις 31 Δεκεμβρίου θα πάρουν δωρεάν τα Gears of War 2,3 και Judgement  μεσώ του Xbox Live λόγω του backwards compatibility.

 

Graphics:

Το καινούργιο Gears of War θα είναι στα 1080p με 60FPS. Υπάρχει η διαφωνία όμως, όπως και με κάθε remaster, ανάμεσα στους fans του Gears of War σχετικά με το ποιο φαίνεται καλύτερο σε γραφικά, το original ή το ultimate. Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το comparison τους σε γραφικό περιβάλλον και να κρίνετε μόνοι σας:

 

 

Τέλος, το Gears of War Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει και για PC. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του και το αν θα δωθούν και εκεί δωρεάν τα Gears of War 2,3 και Judgement.

 

Πηγή: Gamezone.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio