Ανακάλυψη, εξελίξεις και εκκόλαψη στο Pokemon GO!

author image από Strudel | News | 0 Comments | 07 Ιούλ 2016

Ενώ ο σκοπός στα παιχνίδια Pokemon είναι να πιάσεις όλα τα pokemon και να »γίνεις ο καλύτερος όπως κανείς άλλος», το να βρίσκεις, να εξελίσσεις και να εκκολάπτεις είναι εξίσου σημαντικά. Στο Pokemon GO θα έχετε την επιλογή να ασχοληθείτε και με τα τρία!

Δε θα έχετε την δυνατότητα να ανοίγετε την εφαρμογή και να λέτε: ‘σήμερα θα πιάσω ένα Psyduck’. Ειδικά εάν ζείτε σε μια έρημο. Σε αυτό το game βρίσκετε pokemon ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο ζείτε και κατά τύχη.

Εάν είστε κοντά σε μία παραλία, θα βρίσκετε pokemon νερού, και σε ηφαίστεια πιθανόν να αιχμαλωτίσετε pokemon φωτιάς. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να ανακαλύψετε ποια pokemon κατοικούν στην περιοχή σας και πόσο μακριά βρίσκονται.

Στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης σας, θα παρατηρήσετε τρία pokemon. Κάποια θα είναι επισκιασμένα, ενώ κάποια άλλα όχι. Όσα έχετε ήδη αιχμαλωτίσει είναι χρωματιστά.

Nearby_Pokemon

Πατώντας εκείνο το μικρό κουτί θα ανοίξει ένα μεγαλύτερο που θα περιέχει περισσότερα pokemon. Όλα αυτά θα κατοικούν στην περιοχή σας και τα ποδαράκια από κάτω τους αναπαριστούν το πόσο μακριά βρίσκονται.

Εξέλιξη:

Pokew

Κάθε φορά που θα πιάνετε ενα pokemon θα λαμβάνετε ένα Special Candy σύμφωνα με την φύση του. Στην παραπάνω εικόνα, θα δείτε ότι αυτό το συκγκεκριμένο Eevee έχει έξι Eevee Candy Pieces και χρειάζεται 25 για να εξελιχθεί.

Για να αποκτήσετε περισσότερα Special Candies για ένα συγκεκριμένο είδος pokemon, πρέπει να αιχμαλωτίσετε αυτό το Pokemon. Μπορείτε επίσης να κάνετε transfer το pokemon σας στον Professor. Πριν το κάνετε, να ελέγξετε τα στατιστικά του pokemon ώστε να σιγουρευτείτε ότι θα χάσετε το πιο αδύναμο.

Πώς να κάνετε εξέλιξη:

1. Στο map view, αγγίξτε το Main Menu.

2. Πατήστε pokemon.

3. Από την λίστα, επιλέξτε ένα pokemon να εξελίξετε.

4. Στο summary, πατήστε evolve.

Εκκόλαψη αυγών:

Uitgelichte-afbeelding-eggs-300x300

Εάν θυμάστε τα παιχνίδια στο GameBoy και το 3DS, θα γνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε έναν συκγεκριμένο αριθμό βημάτων για να εκκολαφθεί το αυγό σας. Ένας παρόμοιος μηχανισμός συναντάται στο Pokemon GO.

Θα βρείτε αυγά στα PokeStops, το ίδιο μέρος από το οποίο προμηθεύεστε PokeBalls και Potions. Εάν γυρίσετε το Photo Disc σε αυτό το κτήριο λαμβάνετε αντικείμενα, τα οποία μερικές φορές είναι αυγά.

Μόλις τοποθετήσετε το αυγό στο Incubator, θα εμφανιστεί μία ένδειξη που θα σας υποδεικνύει πόσα χιλιόμετρα χρειάζεται να ταξιδέψετε. Όσο περισσότερα χιλιόμετρα, τόσο πιο σπάνιο είναι το Pokemon μέσ στο αυγό.

Να θυμάστε ότι η εφαρμογή θα μετράει τα βήματα σας μόνο όταν την έχετε ανοιχτή. Επιπλέον, το να ξεπεράσετε μια ορισμένη ταχύτητα η οποία δεν είναι εφικτή με βάση τις ανθρώπινες δυνατότητες (π.χ. όταν βρίσκετε μέσα σε ένα αμάξι) δε μετράει ως βήματα.

Για να εκκολάψετε ένα αυγό:

  1. Πηγαίνετε στο Main Menu από το Map View.
  2. Πηγαίνετε στα Pokemon.
  3. Στο πάνω μέρος της οθόνης αγγίξτε την λέξη αυγά.
  4. Επιλέξτε ένα από τα αυγά σας.
  5. Αγγίξτε το ‘start incubation’
  6. Επιλέξετε τον incubator που θα χρησιμποίησετε.
  7. Περπατήστε αρκετά ώστε να εκκολαφθεί!

Πηγή: Gamezone.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio