ΦΗΜΗ: Μερικά Specs του πολυαναμενόμενου Galaxy S8

Δεν προλαβαίνουμε ούτε να διαβάσουμε αλλά ούτε και να μεταφέρουμε τα νέα με τον ρυθμό που δημοσιεύονται. Εδώ και τρεις μέρες έχει γίνει ο κακός χαμός με το Galaxy S8 και Galaxy S8+ τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν περίπου τέλη Μαρτίου.

Σε ένα tweet σήμερα, ο συνήθως αξιόπιστος tipster evleaks επιβεβαίωσε όλες σχεδόν τις βασικές προδιαγραφές για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8+ smartphone. Το spec-sheet αποκαλύπτει μια 6.2-ιντσών QHD + Super AMOLED οθόνη (ή 6,1-ιντσών στο edge) και 4GB μνήμης RAM.

 

 

Επίσης στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μια 12MP Pixel dual-back κάμερα, 8MP front shooter, και εσωτερική μνήμη 64GB. Το smartphone είναι 4G LTE, πιστοποιημένο IP68 (αδιάβροχο και αντέχει στην σκόνη), και είναι ασφαλισμένο με Knox. Διαθέτει επίσης ένα σαρωτή ίριδας ( iris-scanner ) και υποστηρίζει Samsung Pay καθώς και ασύρματη φόρτιση. Το spec-sheet αναφέρει επίσης ακουστικά της AKG ( Harman ) που είναι πολλά υποσχόμενα.

Οι μόνες βασικές προδιαγραφές που λείπουν σε αυτό το φύλλο είναι το chipset και η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio