ΦΗΜΗ: Double Wide 32:9 και 29:9 Display Panels από την Samsung

Σύμφωνα με πηγές, η Samsung φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μερικά Double Wide Display Panels στα 144Hz με χρήση G-Sync και Freesync. Αυτά τα μεγάλα panels φυσικά έρχονται ως μία εναλλακτική για τους χρήστες διπλής οθόνης.

Η μία έκδοση λέγεται πως θα έρθει με διαγώνιο 49″,  aspect ratio 32:9 και ανάλυση 3840 x 1080, νούμερο που αποδεικνύει πως είναι δύο φορές μεγαλύτερη από μία 1920 x 1080 οθόνη. Φαίνεται πως οι εταιρεία αναφέρει αυτές τις οθόνες ως DFHD ή αλλιώς Double Full High-Definition. Το panel είναι τύπου VA, έχει αντίθεση 5000:1 και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Σεπτέμβρη του 2017.

Η άλλη έκδοση θα διαθέτει οθόνη 44″ με 29:9 aspect ratio και ανάλυση 3840 x 1200. Όπως συναντήσαμε και στο μεγαλύτερο αδερφάκι η οθόνη διαθέτει αναλογία αντίθεσης 5000:1. Εκτός όμως από την έκδοση με τα 144Hz στην αγορά θα έρθει και ένα ίδιο monitor όπου θα διαθέτει 60Hz ρυθμό ανανέωσης και 8-bit βάθος χρώματος. Το monitor θα μπει σε μαζική παραγωγή περίπου την ίδια εποχή με το DFHD monitor.

Και οι δύο οθόνες θα διαθέτουν την G-Sync τεχνολογία της Nvidia και την Freesync τεχνολογία της AMD.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio