ΦΗΜΗ: Στο MLBAM θα πουληθούν τα δικαιώματα του LCS

Σύμφωνα με πηγές, η Riot Games, έκλεισε συμφωνία με το Major League Baseball Advanced Media για τα δικαιώματα του LCS έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης, αναφέρεται και η δημιουργία ενός mobile app που θα διαθέτει υψηλής ποιότητας livestreams επαγγελματικού παιχνιδιού χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι με συνδρομή, on-demand βίντεο και μία αυτόνομη εφαρμογή για την ιστοσελίδα της Riot. Το συμβόλαιο λέγεται πως είναι για δύο χρόνια, με ετήσια αξία 90 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον Joost van Dreunene, διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας Superdata, μία πλατφόρμα σαν αυτήν θα δώσει περισσότερα κέρδη στην Riot η οποία θα σταματήσει να εξαρτάται από το Twitch. Συμπλήρωσε, πως αφού είναι ασαφές αν η εφαρμογή θα είναι με πληρωμή, η Riot θα μπορούσε να προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο ή in game δώρα στους παίχτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Ωστόσο, ο Eliot Kent-Uritam, ο διευθυντής των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο γραφείο Nice & Co, εξέφρασε την ανησυχία του για μία πιθανή μείωση των καταναλωτών αν η Riot εγκαταλείψει εντελώς το Twitch.

Η συμφωνία λέγεται πως θα ωφελήσει το MLB, καθώς θα μπορεί να αναλύει δεδομένα χρηστών οι οποίοι δεν βλέπουν Baseball.

 

ΠΗΓΗ: Thescoreesports

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio