Φήμη: Στα 10 Bans το Spring Split 2017

Πηγές από αρκετά regions, φαίνεται να επιβεβαιώνουν, το γεγονός, ότι η Riot, τους έδωσε εντολή να δοκιμάσουν το σύστημα των 10 bans για το spring split.

 

Παρόλαυτά ένα οργανισμός που δέχτηκε το αίτημα για να δοκιμαστούν τα 10 bans, μάλλον διέδωσε την πληροφορία, ενώ έπρεπε να μην γνωστοποιηθεί το testing και να μην το πουν ούτε στους παίχτες. Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δημιούργησε σύγχηση.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ανώνυμα, άνθρωπος πολύ κοντά στην Riot, στο PVPLIVE, πολλοί pro players έχουν μάθει για το νέο σύστημα, με αποτέλεσμα να δίνουν πληροφορίες ακόμη και στα streams τους.

Πολλοί από τους παίχτες, ενοχλήθηκαν και εξέφρασαν την πεποίθηση, ότι καλό θα ήταν τα 10 Bans να μπουν από το Summer Split και μετά, μιας και ο χρόνος μέχρι το Spring Split είναι λίγος (ξεκινάει 19 Ιανουαρίου).  Ωστόσο πηγή από την Ευρώπη, είπε πως η Riot, ζήτησε από τους pro players direct feedback, προκειμένου να μπορέσει να τελειοποιήσει το σύστημα.

Μόλις πριν ένα μήνα, σε Live Stream του League of Legends, οι Rioters, Zwill και Boourns, ρωτήθηκαν σχετικά με την αλλαγή στα Bans, αν θα γίνει και πότε. Οι ίδιοι τότε δήλωσαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στο Solo Q και στο κομμάτι του Pro Game, χωρίς όμως να δώσουν περαιτέρω στοιχεία.

 

Μέχρι αυτή την στιγμή, η Riot, δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή όχι το γεγονός, ωστόσο, δεν θα μας έκανε και έκπληξη αν τις επόμενες μέρες, μαζί με τις πρόσθετες πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν για το format του LCS δούμε και την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα 10 bans. Οπότε αναμένουμε.

 

ΠΗΓΗ: PvPLive.net

 

 
 
 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio