Οι 5 πιο εκνευριστικοί τύποι παιχτών στο WoW

 Υπάρχουν διάφοροι τύποι παιχτών στο WoW. Δυστυχώς όπως και σε κάθε άλλο online game υπάρχουν και οι εκνευριστικοί παίχτες. Σίγουρα έχετε πετύχει κάποιους από τους παρακάτω και ίσως να είστε και εσείς κάποιος από αυτούς. Για να δούμε ποιους παίχτες περιλαμβάνει η σημερινή λίστα μας.

 

5.Ο βαριέμαι που ζω.

Μιλάω για αυτούς που το κάνουν κάθε μα κάθε φορά. Ακόμα κι αν βλέπουν ότι το group σου είναι ήδη μέσα στο raid ή το dungeon, feelsbad wowακόμα κι αν δεν έχετε καν warlock στην ομάδα θα απαιτήσουν να τους κάνετε summon. Μπορεί να είναι ακριβώς δίπλα σε flight path αλλά όχι θα βγείτε έξω να τον κάνετε summon. Αν είσαι ένας από αυτούς τους τύπους απλά σταμάτα το. Μη τρως το χρόνο των συμπαικτών σου και απλά πήγαινε στο flight path. Μάντεψε, θα σου πάρει μόνο δύο λεπτά να φτάσεις στην ομάδα σου.

4.Ο είμαι πολύ καλός για να πεθάνω.

Αυτός ο τύπος είναι πολύ απλά πολύ καλός για να πεθάνει. Δε θα κάνει dodge τίποτα, δε θα ακολουθεί τη τακτική, θα κάθετε πάνω σε damaging area και όταν πεθάνει φυσικά θα κατηγορήσει το healer. Δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι κάνει κάτι λάθος. Θα υποστηρίξει ότι αυτός είναι αφοσιωμένος στο dps του (damage per second) και ότι είναι δουλειά του healer να τον κρατήσει ζωντανό. Μάντεψε κύριε τέλειε, όχι. Μάθε να παίζεις και μη κατηγορείς τους συμπαίκτες σου για την ανικανότητα σου να κάνεις απλά λίγο πιο δεξιά.

3.O Leaver.

Έχεις το mythic+ keystone σου, σου πήρε κάποια ώρα να συγκεντρώσεις το group που χρειάζεσαι και είσαι πια έτοιμος να μπεις στο dungeon. feelsbadΌλα πάνε τέλεια και είσαι σίγουρος ότι θα καταφέρετε να πάρετε και τα τρία σεντούκια. Κάπου στη μέση του dungeon νευριάζει ή παρεξηγείται κάποιος και κάνει leave. Όχι απλά έχασες τα σεντούκια αλλά μαζί και το κλειδί. Προφανώς και δεν έχεις χρόνο να περιμένεις για κάποιον άλλον να τον αντικαταστήσει. Κάπου εκεί ξυπνάει ο κακός εαυτός σου και του εύχεσαι πάντα μα πάντα να του τυχαίνουν οι ίδιοι συμπαίκτες και να χάνει πάντα το κλειδί του.

2.Οι Gankers

Θα τους χαρακτήριζα αποτυχημένους pvp players. Είναι αυτοί που βγάζουν τα complex τους σε low level players. Είναι max level στο χαρακτήρα τους και πάνε και την στήνουν σε νέους παίχτες και τους σκοτώνουν. Και όχι απλά τους σκοτώνουν, αλλά περιμένουν να ξαναζωντανέψουν για να τους ξανασκοτώσουν. Μερικές φορές αναρωτιέσαι αν έχουν γενικά κάτι ενδιαφέρων στη ζωή τους έχοντας ακούσει πως υπάρχουν άτομα που το έκαναν για ώρες αυτό. Αν είσαι ο τύπος λοιπόν που τελειώνεις 0-20 στην αρένα και νιώθεις ωραία όταν το κάνεις αυτό σε κάποιους που τώρα μαθαίνουν το παιχνίδι, δεν είσαι τίποτε άλλο παρά αξιολύπητος. Σίγουρα στους περισσότερους έχει τύχει παρόμοιο σκηνικό όσο ανέβαζαν κάποιο παίχτη.

1.Ο θα σου πάρω ότι αγαπάς.

Αυτό αφορά κυρίως τους καινούριους παίχτες. Ελπίζω να μην έχει τύχει σε κανέναν σας ως τώρα, αλλά έχω ακούσει αρκετές ιστορίες. Είναι οι τύποι σε κάποιες guild που θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είσαι καινούριος παίχτης και δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα ακόμα. Είσαι χαμηλό ilvl και θα σου ζητήσουν λεφτά και χιλιάδες gold για να σε πάρουν μαζί τους σε κάποιο raid. Έχω ακούσει περίπτωση να ζητάνε έως και 300.000 gold το άτομο για ένα normal raid. Αδιανόητα ποσά για ένα απλό normal raid. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν άτομα που όντως το βρίσκουν φυσιολογικό και πληρώνουν.

Εσείς τι είδους κατηγορία θα βάζατε; Υπάρχουν τύποι παιχτών που σας εκνευρίζουν; Ενημερώστε μας στα σχόλια και ίσως κάνουμε ένα part2.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio