Τρεις νέοι ήρωες του Overwatch διέρρευσαν: Doomfist, Bria, Ivon

Τρεις νέοι ήρωες του Overwatch διέρρευσαν από έναν χρήστη του 4chan γνωστό ως QAAustinArtist, ο οποίος υποτίθεται πως εργάζεται για την Blizzard. Ο χρήστης είπε ότι οι τρεις νέοι ήρωες συμπεριλαμβανομένων του Doomfist, ονομάζονται Bria και Ivon.

Πριν προστεθεί στο παιχνίδι η Orisa, ένας μεγάλος αριθμός από αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα της Blizzard, άφησε να εννοηθεί ότι ο Doomfist επέστρεψε. Κυρίως, μια επίθεση στο Numbani που είχε ως αποτέλεσμα να κλαπεί το γάντι του και να καταστραφούν τρία ρομπότ ασφαλείας. Σύμφωνα με το QAAustinArtist, ο Doomfist θα προστεθεί στο Overwatch μέσα σε λίγες μέρες, αντί για εβδομάδες ή μήνες.

Όσο αναφορά τους άλλους δύο νέους ήρωες δεν γνωρίζουμε ουσιαστικά τίποτα. Είναι πιθανό ότι η Bria είναι γυναίκα και ο Ivon άνθρωπος, αλλά εκτός από αυτό δεν γνωρίζουμε τις ικανότητές τους ή το πώς μοιάζουν ή ακόμα και τις πλευρές στις οποίες βρίσκονται.

Η Bria βρίσκεται σήμερα σε δοκιμές και είναι ένας από τους μικρότερους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Οι ικανότητές της, σύμφωνα με τη διαρροή, φαίνεται να επικεντρώνονται στο κλείδωμα μικρών τμημάτων του χάρτη για να βοηθήσει την ομάδα της. Ωστόσο, δεν μπορεί να κλειδώσει πολλές περιοχές ταυτόχρονα. Αυτού του είδους οι ικανότητες θα μπορούσαν να την κάνουν ζωτικής σημασίας στα παιχνίδια Control.

Ο Ivon, εν τω μεταξύ, φαίνεται να είναι ένας ψηλός και λεπτός ηλικιωμένος άνδρας που φορούσε ένα επαγγελματικό κοστούμι με κόκκινο χρώμα, ο οποίος θα είναι στην κατηγορία Defense των ηρώων του παιχνιδιού και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

 

ΠΗΓΗ: Segmentnext

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio