Τρίβει τα χέρια της η Epic Games, αφρίζει η Bluehole

Όπως ανακοίνωσε η Epic Games, το launch του Battle Royal mode, ήταν επιτυχημένο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, το Battle Royale που πριν δύο ημέρες, κυκλοφόρησε ως free mode, στο PC, το PS4 και το Xbox One, μέσα σε μία ημέρα συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο παίχτες.

https://twitter.com/FortniteGame/status/913072399893061632

 Ωστόσο, η Epic Games έχει κι άλλους λόγους για να γελάει. Μιας και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, δίνοντας απλά το Battle Royale δωρεάν, χτύπησε το PUBG που ως γνωστόν, για να παίξεις πρέπει να το αγοράσεις.Από την στιγμή που οι υπεύθυνοι του PUBG, είδαν την ανταπόκριση του κοινού στο Battle Royale, άρχισαν να ανησυχούν λίγο περισσότερο.

Τα reviews για το Battle Royale, είναι θετικά. Το γεγονός πως μπορούν να παίζουν έως και 100 παίχτες στο PvP και είναι multiplatform σε συνδυασμό με το Get it For Free, δίνει πόντους στην Epic Games.

Κι ενώ οι υπεύθυνοι πίσω από το PUBG, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους, όσον αφορά το promotion του Battle Royale, το gameplay του κλπ. Η πλευρά της Epic Games, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, απλά υπολογίζει τα νούμερα και απολαμβάνει την θέση που απέκτησε στο Top 10 του Twitch, μιας και τις τελευταίες μέρες συγκεντρώνει πάνω από 33.000 θεατές. Ταυτόχρονα, δουλεύει πάνω σε νέα features για το Battle Royale και αφήνει την Bluehole να εκτίθεται δημοσίως μέσω των σχολίων που κάνει για το Battle Royale.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio