Το Walmart διαρρέει κατά λάθος νέες εικόνες του Google Pixel 2

Οι διαρροές για το Google Pixel 2 και το Google Pixel 2 XL συνεχίζουν να έρχονται σαν καταιγίδες. Η σημερινή διαρροή έρχεται με την ευγένεια του Walmart ωστόσο δεν αποκαλύπτονται και πολλά πράγματα. Αν και κατά λάθος, το post περιλάμβανε μια εικόνα του smartphone σε μια πρόωρη περιγραφή (και διαρροή) μαζί με το Google Home Mini.

 

Η νέα διαρροή έδειξε ότι το Pixel 2 εκτελεί την εφαρμογή Google Home, όπως σημειώνει το 9to5Google. Αυτό επιβεβαιώνει πολλές από τις φήμες που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες. Κάποιες από αυτές είναι, η θύρα USB-C στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και το μπροστινό ηχείο.

Η διαρροή του Walmart χρεώνεται στον Evan Blass, ο οποίος δημοσίευσε τις εικόνες της επερχόμενης συσκευής. Φάνηκε η συσκευή στις μικρότερες και μεγαλύτερες μορφές της.

Οι δύο εικόνες υποδεικνύουν ότι το γυαλί στα άκρα της οθόνης ίσως είναι ελαφρώς καμπυλωτό. Παραδώξως, η ίδια η οθόνη θα είναι μια παραδοσιακή επίπεδη επιφάνεια. Οι εικόνες του Blass έδειξαν τα τηλέφωνα με μαύρο σώμα, ωστόσο η εικόνα από το Walmart επιβεβαιώνει ότι θα είμαστε σε θέση να την αποκτήσουμε και σε λευκό χρώμα (αν και το πρόσωπο θα παραμείνει μαύρο).

 

 

Με βάση τις εικόνες από τον Blass και το Walmart, το Google Pixel 2 και το Google Pixel 2 XL είναι πανομοιότυπα. Ωστόσο το XL διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη 18:9 και πολύ λιγότερα bezels. Το μικρότερο Pixel 2 διατηρεί το ίδιο σχήμα με τον προκάτοχό του χωρίς μεγάλες αλλαγές.

Το Walmart έχει ήδη κατεβάσει την ανάρτησή του. Η εικόνα επικεντρώθηκε στο Google Home Mini και είχε απλώς στόχο να απεικονίσει τον συνδυασμό του Home Mini με το νέο smartphone. Η διαρροή δυστυχώς δεν αποκάλυψε κάτι περισσότερο από αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι το Google Pixel 2 και Google Pixel 2 XL αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί αυτές τις μέρες από την Google. Ανυπομονούμε για τα Specs το τελικό Design αλλά και την τιμή που θα είναι διαθέσιμο το νέο smartphone.

ΠΗΓΗ: TechRadar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio