Εκπληρώνεται η επιθυμία των fan και το Vanquish έρχεται σε PC έκδοση

Το Sega και το PlatinumGames φέρνουν το Vanquish, του Shinji Mikami, high speed third-person shooter, στο PC στις 25 Μαΐου.

Το Vanquish για PC έχει εκφραστεί εδώ και καιρό ως επιθυμία από τους fans. Οι οπαδοί των παιχνιδιών δράσης της Platinum παρακαλούσαν γι αυτό από τότε που κυκλοφόρησε. Οι αρχικές εκδόσεις ήταν αυτές του PlayStation 3 και του Xbox 360 το 2010. Η έκδοση για PC έρχεται σύντομα αφού κυκλοφόρησε και το Bayonetta για Windows PC μέσω του Steam. (Η Sega προσφέρει έκπτωση 25% στις προ-παραγγελίες του Vanquish σε παίκτες που κατέχουν επίσης ένα αντίγραφο του Bayonetta στο Steam.)

Η έκδοση PC του Vanquish θα υποστηρίξει την ανάλυση 4K και θα διαθέτει ξεκλειδωμένο framerate, δήλωσε η Sega σε ανακοίνωσή της σήμερα. Το game θα υποστηρίζει επίσης πληκτρολόγιο και ποντίκι εκτός από τα gamepads. Η Sega επίσης υπόσχεται «anti-aliasing, anisotropic filtering, SSAO lighting, scalable texture και shadow quality«. Επισημάνθηκε επίσης ότι θα περιλαμβάνονται σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το PC.

Η Sega δήλωσε ότι η έκδοση του Steam θα υποστηρίξει τα Steam achievements, το cloud saving, trading cards, τα leaderboards και το Big Picture Mode. Ωστόσο, φαίνεται ότι η έκδοση PC του Vanquish δεν θα πωλείται αποκλειστικά μέσω του Steam.

Ακούγεται επίσης ότι η Sega έχει πλέον βλέψεις που κλίνουν προς τις εκδόσεις για PC.

«Ήταν πολύ ωραίο που είδαμε θετική ανταπόκριση από την κοινότητά μας στο PC version του Bayonetta. Ξεκίνησε τον περασμένο μήνα και είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι θα ακολουθήσει και το Vanquish. Αποτελεί έναν από τους πολύ απαιτημένους τίτλους των καταλόγων μας» δήλωσε σε δελτίο τύπου ο John Clark. Ο αντιπρόεδρος της Sega Europe, πρόσθεσε «έρχονται περισσότερα από την Sega αυτό το διάστημα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ανακοινώσεις.»

Μαζί με τις ανακοινώσεις κυκλοφόρησε και ένα teaser το οποίο πρέπει να τσεκάρετε οπωσδήποτε.

 

 

ΠΗΓΗ: Polygon

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio