Το Twitter φέρνει το «account sharing» σε εφαρμογές Android και iOS

Το Twitter επιτρέπει τώρα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς μέσω εφαρμογών iOS και Android. Τονίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να μοιράζονται οι χρήστες τον κωδικό πρόσβασης των λογαριασμών.

Η εταιρεία κοινοποίησε ένα «τιτίβισμα» από το TweetDeck που ανέφερε: «Οι ομάδες είναι ένας ασφαλής τρόπος για να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς χωρίς να χρειάζεται να μοιράζεστε τους κωδικούς πρόσβασης. Τώρα διατίθεται και σε κινητά μέσα στην εφαρμογή Twitter«.

Το TweetDeck προσφέρει μια πιο βολική εμπειρία στο Twitter, επιτρέποντάς σας να βλέπετε πολλαπλά timelines σε ένα εύκολο User Interface.

Πολλά από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του TweetDeck, όπως η σίγαση, η αναζήτηση και η διαχείριση λίστας, υπάρχουν ήδη στο ίδιο το Twitter. Το μόνο που έχει νόημα πλέον,είναι να επιστρέψουν οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί, ανέφερε το TechCrunch το Σάββατο.

Νωρίτερα, οι συνεισφέροντες και οι διαχειριστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν μόνο τους λογαριασμούς των ομάδων του TweetDeck μόνο στο ίδιο το TweetDeck.

Το TweetDeck αγοράστηκε από το Twitter για 40 εκατομμύρια δολάρια το 2011. Επίσης διέκοψε τις εφαρμογές του TweetDeck για κινητά πριν από μερικά χρόνια. Τον περασμένο χρόνο απέσυρε και τον Windows Client. Αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Web Interface.

Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή TweetDeck για Mac στο Mac App Store, δεν έχει ενημερωθεί καθόλου από τα μέσα του 2015.

Η πλατφόρμα micro-blogging δεν είχε κανέναν καινούριο χρήστη το πρώτο τρίμηνο, καταγράφοντας έσοδα ύψους 574 εκατ. Δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, δηλαδή μείωση κατά 5% σε ετήσια βάση.

Το Twitter έχει τώρα 328 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως (MAU) ενώ «παλεύει» με κάθε τρόπο να αυξήσει τους χρήστες.

ΠΗΓΗ:Gadgets360

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio