Το The Surge λαμβάνει χώρα σε δυστοπικό μέλλον

 

Ο παραγωγός του Lords of the Fallen, Deck 13 Interactive, μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο του RPG δράσης, το The Surge.

 

Ο κόσμος του The Surge είναι επηρεασμένος από το χειρότερο σενάριο των σημερινών προβλημάτων! Είναι πρακτικά ένα μέρος στο δυστοπικό μέλλον, όπου ρομπότ και μεγάλοι συνεταιρισμοί δουλεύουν μαζί για να διατηρήσουν το εύθραυστο κλίμα της Γης.

 

The-Surge-Concept-Art-1-1024x554

 

Σύμφωνα με τον Creative Director του The Surge, Jan Klose, το παιχνίδι εμπεριέχει τακτική μάχη κοντά στο κατάλυμα, με χαρακτήρες εφοδιασμένους με ένα μείγμα cybernetics, κοκκάλου, σάρκας και μηχανημάτων που θα μπορούν να πάρουν και αναβαθμίσεις.

 

Η εξέλιξη του παίχτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη στο πιο σημαντικό του προσόν: το Exo Suit που φοράει. Αυτό θα του επιτρέπει να κινείται με μεγαλύτερη ευκινησία και να κάνει δυνατότερες κινήσεις. Μπορεί όμως να συνδέσει μέρη πανοπλία ή όπλα πάνω του, ώστε να αυξηθεί το επίπεδο δύναμης του Exo Suit και η δύναμη αυτή να εφαρμοσθεί με ποικίλους τρόπους.

 

The Surge Concept Art

 

Επιπροσθέτως, το The Surge θα είναι αρκετά δύσκολο, με μεγάλα στοιχεία ρίσκου και ανταμοιβές. Οι παίχτες θα πρέπει να αναλύουν τους εχθρούς τους, να βρίσκουν αδύναμα σημεία και να υπολογίζουν προσεκτικά τις επιλογές ώστε να κατατροπώνουν τους αντιπάλους. Όσον αφορά τη διαφορά μεταξύ του Lords of the Fallen και του The Surge:

 

Η διαφορά από το Lords of the Fallen είναι πως μας παίρνει παραπάνω χρόνο να εισάγουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού στην αρχή. Όχι μέσα σε ένα μακροσκελές tutorial, αλλά καθώς προχωράς στο παιχνίδι, τα χαρακτηριστικά αυτά που θα σε βοηθούν να νικάς τους εχθρούς σου, θα εμφανίζονται ένα-ένα μπροστά σου. Έτσι, θα μπορείς να κατανοήσεις πλήρως το σύνολο των πιθανοτήτων και να μην ‘‘χάσει’’ κάποιες λόγω μιας λειψής ενημέρωσης.

 

Το The Surge είχε ανακοινωθεί αρχικά στο Gamescom 2015, ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε ακόμη gameplay footage ή ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Πηγή: segmentnext

 

The Surge Concept Art

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Του '94. Ζω στη Θεσσαλονίκη. Εν δυνάμει μεταφράστρια μα για την ώρα φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, manga, anime, ταινίες, σειρές και cosplay.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio