Το survival horror game, Fade to Silence σε Early Access

Μπορεί να ανακοινώθηκε στα Game Awards 2017 μόλις την περασμένη εβδομάδα, όμως παρόλαυτα, το survival horror Fade to Silence, κυκλοφόρησε σε Early Access στο Steam και είναι έτοιμο να μας παρασύρει στον τρομακτικό post-apocalyptic κόσμο του.

Στο Fade to Silence έχουμε τα τυπικά «εμπόδια» ενος survival game να υπερπηδήσουμε, όπως τον καιρό, περιορισμένες πρώτες ύλες και την κατασκευή ενός καταφυγίου. Φυσικά οι εχθροί που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν είναι «συνηθισμένα» άγρια ζώα ή άνθρωποι NPC, αλλά τρομακτικά σκοτεινά πλάσματα που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από νουβέλα του H.P. Lovecraft. Σε συνδυασμό με την «φωνή» που ακούει ο ήρωας μας, μέσα στο κεφάλι του, δίνουν μια δυνατή horror χροιά στο κλασσικό survival setting του Fade to Silence.

Επειδή όμως το περιβάλλον του Fade to Silence είναι ιδιαίτερα αφιλόξενο, ο ήρωας μας δε μπορεί να τα καταφέρει μόνος, οπότε πρέπει να βρεί και να πάρει στο καταφύγιό του followers οι οποίοι μπορούν να τον βοηθήσουν στην αποστολή του, να «εξαγνίσει» την περιοχή από τα τρομακτικά αυτά πλάσματα και την σκοτεινή μαγεία που τα δυναμώνει. Έτσι λοιπόν ο παίκτης καλείται να χτίσει μια κοινότητα από NPC’s , από τους οποίους ο καθένας έχει ξεχωριστές ικανότητες και μπορεί ακόμα και να τον βοηθήσει στις εξερευνήσεις του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το Fade to Silence είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και φιλόδοξος τίτλος. Μένει να δούμε εάν η early access περίοδος, που σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης θα είναι περίπου 8 μήνες, θα βοηθήσει το παιχνίδι να γίνει ένα indie «διαμάντι» ή θα παραμείνει ένα ακόμα survival game στο Steam. Μπορείτε να βρείτε το Fade to Silence διαθέσιμο στην τιμή των 29,99 ευρώ στο Steam.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio