Το Snapchat βρίσκεται στο στόχαστρο με την προσθήκη του φίλτρου Bob Marley

Το Snapchat βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο όσων ασχολούνται με την δημοφιλή εφαρμογή. Ο λόγος γίνεται για το νέο φίλτρο που προστέθηκε στην εφαρμογή που μετατρέπει την φάτσα σου σε αυτή του γνωστού Τζαμαϊκανού τραγουδιστή Bob Marley. Το φίλτρο φαίνεται να συμπίπτει χρονικά με τις 20 Απριλίου, μία ξεχωριστή ημέρα για τους λάτρεις της κάνναβης.

Το κύριο ζήτημα που απασχολεί τους περισσότερους είναι ότι μετατρέπει το χρώμα του δέρματος σου σε μαύρο, ορισμένοι το αποκαλούν ″digital blackface″.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Snapchat, το νέο φίλτρο που κυκλοφόρησε τελευταία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Bob Marley Estate, και δίνει στους ανθρώπους έναν νέο τρόπο να μοιραστούν την εκτίμηση τους για τον Bob Marley και την μουσική του. Επίσης, ανέφερε πως πολλοί χρήστες του Snapchat απολαμβάνουν την μουσική του και εμείς σεβόμαστε την ζωή του και τα επιτεύγματα του.

Το Snapchat επίσης κυκλοφόρησε selfie filters τα οποία η ίδια αποκαλεί φακούς, που μιμούνται διάσημους ανθρώπους του παρελθόντος. Τα φίλτρα επίσης υπηρετούν συμφέροντα εταιρειών και χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο διαφήμισης για εταιρείες όπως η Comedy Central και η Gatorade.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Snapchat λαμβάνει τόσα αρνητικά σχόλια για ένα φίλτρο, με πολλούς από αυτούς να χρησιμοποιούν το φίλτρο για να αποδοκιμάσουν την εφαρμογή για αυτή την κίνηση.

Δείτε μερικά παρακάτω.

 

 

ΠΗΓΉ: Techinsider

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio