Το Resolution Upscaling πρόβλημα του NieR: Automata διορθώθηκε

Το NieR: Automata, βρίσκεται στην αγορά για λίγο χρονικό διάστημα και φαίνεται πως ταλαιπωρείται από κάποια περίεργα θέματα. Το ενσωματωμένο upscaling δεν δουλεύει σωστά όταν το παιχνίδι παίζεται σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να λυθεί πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού καθώς δεν νομίζω πως υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω όπου δεν παίζει τα παιχνίδια του σε πλήρες μέγεθος. Ωστόσο, ένας ταλαντούχος modder, ο Kaldaien κυκλοφόρησε ένα mod το οποίο διορθώνει το πρόβλημα.

Αφού κατεβάσετε το mod πρέπει να το αντικαταστήσετε με το ήδη υπάρχον dxgi.ini αρχείο από τον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού.

Ο Kaldaien πρόσθεσε και άλλα ωραία πράγματα στο mod του, όπως την αλλαγή του ρυθμού ανανέωσης του παιχνιδιού. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε την PC έκδοση του παιχνιδιού χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio