Το Scorpio θα είναι μία premium κονσόλα σύμφωνα με τον Phil Spencer

Είμαι σίγουρος πως υπάρχει κόσμος ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος με την νέα κονσόλα της Microsoft, το Project Scorpio.

Κατά την διάρκεια μία πρόσφατης συνέντευξης ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, αποφάσισε να ρίξει περισσότερο φως σε αυτή την νέα κονσόλα. Μέχρι τώρα, πιστεύαμε πως το Scorpio θα διατίθεται στην αγορά σε παρόμοια τιμή με όλες τις υπόλοιπες κονσόλες. Αλλά ο Spencer άφησε να εννοηθεί ότι στην πραγματικότητα η κονσόλα θα είναι πιο ακριβή από το Xbox One S και πως απευθύνεται για τους ″premium″ πελάτες. Επίσης διευκρίνισε τι εννοεί ο ίδιος ως ″premium″.

 

Καλώ την κονσόλα Premium γιατί θέλω να γίνει σαφές πως ο πελάτης για τον οποίο κατασκευάζουμε αυτήν την κονσόλα, είναι ένας Premium gaming πελάτης. Premium gaming πελάτη εννοώ αυτόν που αγοράζει την πλειοψηφία των παιχνιδιών που κυκλοφορούν, εννοώ αυτόν που παίζει τα περισσότερα παιχνίδια, αυτόν που ξοδεύει τις περισσότερες ώρες και τα περισσότερα χρήματα. Είναι κάτι σαν το Elite controller που κυκλοφορήσαμε. Το controller αυτό το καλώ premium.

 

Χρησιμοποίησε μερικά λόγια για την τιμή της κονσόλας, η οποία λογικά θα είναι ισορροπημένη με τις επιδόσεις της.

 

Δεν προσπαθώ να φοβίσω κανέναν με την τιμή της κονσόλας. Η κονσόλα θα έρθει σε μία τιμή η οποία πιστεύουμε πως θα είναι δίκαιη για το προϊόν που κατασκευάζουμε, θα μας πουν και οι αγοραστές όπως γίνεται πάντα. Το καλώ premium επίσης, επειδή δεν θέλω οι άνθρωποι να μπερδευτούν, ότι κατά κάποιο τρόπο το Scorpio πρόκειται να μπει πάνω από τις Xbox κονσόλες.

 

Ο Phil δεν διευκρίνισε την ακριβή τιμή του προϊόντος και δεν έδωσε κάποια εικόνα για το πως θα μοιάζει η κονσόλα. Συμπλήρωσε, πως πιθανότητα το Xbox One S θα παραμείνει top seller της Microsoft, το οποίο σημαίνει πως το Project Scorpio θα έρθει με πραγματικά μεγαλύτερη τιμή.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio