Το PlayerUnknown’s Battlegrounds άγγιξε τους 2 εκατ. παίκτες στιγμιαία

Η παράλογη άνοδος του PlayerUnknown’s Battlegrounds συνεχίζεται, με το παιχνίδι να ξεπερνάει την κορυφή των 1,5 εκατ. ταυτόχρονων παικτών πριν από 3 εβδομάδες. Χτες ωστόσο ήταν το αποκορύφωμα καθώς οι χρήστες έφτασαν στιγμιαία σχεδόν τους 2 εκατομμύριους.

Ο αριθμός 1.984.278 χρηστών είναι πολύ μεγάλος για ένα παιχνίδι που βρίσκεται ακόμα στο early access. Είναι επίσης ένας αριθμός χωρίς προηγούμενο για το Steam, μεγαλύτερο ακόμη και για τα πιο επιτυχημένα MMOs. Ο αριθμός δείχνει πόσοι άνθρωποι έπαιζαν το PlayerUnknown’s Battlegrounds ταυτόχρονα χτες τη νύχτα, 9 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι έχει επίσης πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια αντίτυπα, αναγκάζοντας μια επέκταση της υποδομής των server που απαιτείται για να υποστηρίξει αυτή την τεράστια κοινότητα.

Όσο τεράστιος και αν ο αριθμός αυτός, σκεφτείτε το εξής: Δεν έχουν κυκλοφορήσει σημαντικές ενημερώσεις για το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Μέχρι και τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή στο παιχνίδι. Ενώ υπάρχουν τεράστιες αναβαθμίσεις στο πλάνο, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ αναβαθμισμένου συστήματος κινήσεων και ενός δεύτερου περιβάλλοντος, οι πρόσφατες ενημερώσεις ήταν μόνο μικρές λεπτομέριες.

Ωστόσο οι πιθανότητες λέγεται ότι «στέκονται» κατά του PUBG.

To Review-bombing από αναστατωμένους κινέζους παίκτες διέσυρε το παιχνίδι κατά κάποιον τρόπο. Παράλληλα στους τίτλους εμφανίστηκε ένας άμεσος ανταγωνιστής σε μορφή Free-to-Play που ονομάζεται Fortnite. Αν βρισκόταν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην θέση του PlayerUknown’s Battlegrounds θα είχε επιβραδύνει την ανάπτυξή του χωρίς έλεος. Απ’ ότι βλέπουμε όμως αυτός ο τίτλος είναι ένα τραίνο που δεν παίζει να έχει σταματημό.

Σε κάθε περίπτωση, όταν φτάσουμε τελικά στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του παιχνιδιού, αναμένεται να σπάσει κατά πολύ όλα τα ρεκόρ . Φήμες στα forum λένε ότι δύο εκατομμύρια ενδέχεται να φαίνονται ακόμη πιο λίγα.

ΠΗΓΗ: PCGamesN

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio