Το gold του WoW,αξίζει περισσότερο από το νόμισμα της Βενεζουέλας

Η αμήχανη στιγμή που το in-game gold του World of Warcraft, αξίζει περισσότερο από το εθνικό νόμισμα της Βενεζουέλας το Bolivar..

 

Τον προηγούμενο μήνα, ένας παίχτης του WoW από την Βενεζουέλα πρόσεξε κάτι που λίγοι θα μπορούσαν να το χωνέψουν. Με μία μικρή έρευνα, παρατήρησε ομοιότητες ανάμεσα στην μαύρη αγορά της Βενεζουέλας και στις τιμές του χρυσού του WoW.

 

Την χρονική στιγμή που ο Kaleb, πρόσεξε το συγκεκριμένο θέμα, για να αγοράσει κάποιος 1 δολλάριο, έπρεπε να δώσει 8493.97 bolivars, ενώ ένα WoW token που έχει αποκτηθεί, από το in-game auction house, αξίζει 8385 gold per dollar. 

Από τον προηγούμενο μήνα ως τώρα όμως, τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. Σύμφωνα με το mmobux.com το Εθνικό Νόμισμα της Βενεζουέλας έχει κατρακυλήσει, καθώς με 11,185.95 bolivars μπορείτε να αγοράσετε 1 δολλάριο..

Οι λόγοι που έχει συμβεί αυτό, είναι προφανώς η πολιτική διαταραχή που υπάρχει στην συγκεκριμένη χώρα, η οποία οδηγεί σε καταστροφή της οικονομίας και ανάπτυξη της μαύρης αγοράς. Αν το συνδυάσει κανείς με την επιτυχία και την σταθερότητα που έχει το δημοφιλές MMO μπορεί να καταλάβει για πιο λόγο ο χρυσός του WoW,αξίζει περισσότερο από το bolivar.

Στους πίνακες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την κίνηση του bolivar και του wow token.

the-historical-worth-of-venezuela-s-currency-credit-dolartoday

wow-token-price-history-credit-wowtoken-info

Ενώ το Bolivar,επηρρεάζεται όπως είναι φυσικό από την κατάσταση που επικρατεί στην Βενεζουέλα, το WoW Token, σημειώνει αυξομειώσεις κατά καιρούς κυρίως λόγω των κινήσεων της Blizzard. Ανάλογα με τα update, το νέο υλικό που προστίθεται στο παιχνίδι κλπ, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει άνοδο και πτώση στο WoW Token. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Blizzard πρόσθεσε ένα νέο feature με το οποίο μπορεί ο παίχτης να χρησιμοποιήσει gold από το WoW για subscriptions. 

Γεγονός είναι πως με τον ερχομό του Destiny 2, η αξία του WoW Token αναμένεται να αυξηθεί. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για το νόμισμα της Βενεζουέλας κι αυτό γιατί οι αναταραχές και το αβέβαιο μέλλον της χώρας, δυστυχώς κάνουν τα πάντα ρευστά.

 

Πηγή: CNN

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio