Το Acer Windows Mixed Reality Dev Kit headset θα αποσταλεί αυτόν τον μήνα

Πέρσι, η Microsoft ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με αρκετούς κατασκευαστές για να φέρει στην αγορά ένα mixed-reality headset. Σήμερα στο GDC στο Σαν Φρανσίσκο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα Dev Kit του headset της Acer, θα αποσταλούν αργότερα αυτόν τον μήνα.

Κατά την διάρκεια του event η Microsoft είπε:

Τα Mixed Reality headset, συνδυάζουν περιεχόμενα του πραγματικό και εικονικού κόσμου σε υβριδικά περιβάλλοντα όπου τα φυσικά και ψηφιακά αντικείμενα συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν. Δημιουργήστε, mixed reality εμπειρίες που απευθύνονται στις Windows 10 συσκευές, χρησιμοποιώντας τα επερχόμενα Windows Mixed Reality headsets.

 

 

Το headset της Acer, είναι το πρώτο Windows Mixed Reality στην αγορά και διαθέτει δύο οθόνες υγρών κρυστάλλων ανάλυσης 1440 x 1440, native refresh rate 90 Hz και συνδέεται με HDMI 2.0 για την εικόνα και USB για τα δεδομένα.

Το headset δεν χρειάζεται επιπλέον trackers για να παρακολουθεί της κινήσεις σας καθώς βρίσκονται στο εσωτερικό του. Στην αγορά κάποια στιγμή θα έρθουν και άλλα Windows Mixed Reality headsets από την Asus, Dell, HP, Lenovo και 3Glasses. Η Microsoft προηγουμένως ανέφερε πως το headset θα έρθει στην αγορά με τιμή που ξεκινάει από τα 299$.

 

ΠΗΓΗ: PCGamer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio