Ροή νέου υλικού αναμένεται να συντροφεύει το release του Destiny 2

Το Destiny αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για τις, Activision και Bungie, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη ένα sequel να βρίσκεται στα σκαριά. Με τις φήμες να οργιάζουν, με μία να θέλει και ένα PC release για το Destiny 2. Η Activision πρόσφατα έδωσε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάπτυξη του τίτλου.

Στα πλαίσια του briefing για τα οικονομικά της εταιρείας, ο CEO Eric Hirshberg, ανέφερε πως το Destiny 2 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του το Φθινόπωρο του 2017. Επίσης πρόσθεσε πως οι developers επιθυμούν όχι μόνο να ικανοποιήσουν το ήδη υπάρχουν κοινό, αλλά και να το διευρύνουν.

«Παραμένουμε πιστοί στο χρονοδιάγραμμα και είμαστε ενθουσιασμένοι για ότι φαίνεται να είναι το καλύτερο δυνατό sequel για το Destiny. Το sequel του 2017, στοχεύει στο να ενθουσιάσει το ήδη υπάρχον κοινό, αλλά και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, ενώνοντας παλιούς και νέους fan.»

Επιπλέον ανέφερε την αδυναμία των developer  να συμβαδίσουν με τις απαιτήσεις για νέο υλικό από το κοινό, στο πρώτο Destiny. Για το σκοπό αυτό, υιοθέτησαν μία νέα προσέγγιση ώστε να υποστηρίζουν μία συνεχόμενη ροή, νέου υλικού, στο Destiny 2.

«Πέρα από αυτό, η μεγάλη ζήτηση για επιπλέον υλικό στο Destiny κατάφερε να προσπεράσει την ικανότητα μας να το παράγουμε. Κοιτώντας μπροστά, μαζί με τους συνεργάτες μας στην Bungie, στήσαμε μία έξυπνη προσέγγιση, η οποία πιστεύουμε θα μας επιτρέψει να στηρίξουμε μία συνεχόμενη ροή νέου υλικού. Γεγονός που θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών αλλά και το σύμπαν του Destiny, με τον ερχομό του sequel.»

Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως προκαλεί εντύπωση η σιγουριά της Activision για ένα release μέσα στο 2017. Λαμβάνοντας υπόψιν πως τον Μάιο, είχαν γίνει ανακατανομές στο προσωπικό για το Destiny 2.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Γεννημένος το 92'. Λάτρης των videogames με μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τα stealth games. Γίνεται λίγο περισσότερο κυνικός με κάθε στραβοπάτημα της βιομηχανίας. Αν γνωρίζεις(και εκτιμάς) τα Legacy of Kain, Metal Gear Solid, Thief και Shadow of the Colossus, σε συμπαθεί λίγο παραπάνω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio