Το παιχνίδι Awesomenauts γίνεται free to play τον Μάιο

Το παιχνίδι Awesomenauts γίνεται free to play στις 24 Μαΐου.

Το «three-on-three platformer-MOBA» Awesomenauts κυκλοφορεί σχεδόν πέντε χρόνια. Ωστόσο, ο αριθμός των παικτών έχει μειωθεί και ο developer αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει τα πράγματα. Η λύση λοιπόν είναι μια! Το παιχνίδι να γίνει free to play.

 

 

Η πλήρης μετάβαση δεν θα πραγματοποιηθεί παρά στις 24 Μαΐου. Η free to play beta για τους υπάρχοντες παίκτες είναι ήδη live από την Τετάρτη με την κυκλοφορία του 4.0 update ονομαζόμενo «Going Free-to-Play». Στο update περιέχονται:

  • tutorial και «beginner experience» ως βοήθεια για τους νέους παίκτες,
  • νέο σύστημα προόδου για τα προφίλ των παικτών αλλά και για τον κάθε character ξεχωριστά,
  • νόμισμα με όνομα «Awesomepoints» που θα χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα χαρακτήρων,
  • πορτρέτα, «droppods» και μετάλλια για την παρουσία διαφόρων επιτευγμάτων.

 

Το πραγματικό χρήμα θα παραμείνει ο μόνος τρόπος αγοράς skins, θα μπορεί όμως πλέον να χρησιμοποιηθεί και για αγορά χαρακτήρων και «droppods». Θα υπάρχει επίσης και το πακέτο «Awesomenauts All Nauts», το οποίο θα παρέχει πρόσβαση σε όλους τους τρέχοντες και μελλοντικούς χαρακτήρες, καθώς και ένα αποκλειστικό μετάλλιο και skin. Οι υπάρχοντες παίκτες θα διατηρήσουν όλο το περιεχόμενο που διαθέτουν. Όσοι έχουν τα expansions Starstorm και Overdrive τα προφίλ τους θα συμπεριλάβουν αυτόματα το πακέτο «All Nauts».

 

ΠηγήPC Gamers

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Μαρία, είναι 20 χρονών και no-lifer. Ασχολείται κυρίως με παιχνίδια on Steam. Anime, series και animal lover, όλα τα κλισέ χαρακτηριστικά ενός no-lifer.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio