Το Assassin’s Creed ίσως πάρει «άδεια» και αυτή τη χρονιά

Ο CEO της Ubisoft, Yves Gulliemot, παραδέχτηκε, πως το ενδεχόμενο και η επόμενη χρονιά να μην δει νέα καταχώρηση στη σειρά Assassin’s Creed, είναι πιθανό.

Το 2016 αποτελεί την πρώτη χρονιά, μετά την αρχική εμφάνιση της σειράς το 2008, που δε θα δούμε έναν νέο τίτλο Assassin’s Creed. Κάτι που έκανε την επανεμφάνιση της σειράς το 2017, δεδομένο για του περισσότερους. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο Gamespot, o Yves Gulliemot, δήλωσε πως μόνο δεδομένη δεν είναι η επανεμφάνιση της σειράς στο 2017.

Όλα άρχισαν όταν έπεσε στο τραπέζι η ερώτηση, του κατά πόσο είναι σοφή η επανεμφάνιση της σειράς την ερχόμενη χρονιά.

«Αυτό που παρατηρήσαμε κατά την ανάπτυξη του επόμενου Assassins Creed, είναι πως είχαμε στα χέρια μας μία ευκαιρία να πάμε τη σειρά σε ένα άλλο επίπεδο.»

«Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται, έτσι ώστε η εμπειρία να είναι μοναδική. Κάτι εφικτό μιας και έχουμε πολλούς άλλους τίτλους. Υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό σε αυτόν τον τίτλο, δυναμικό το οποίο θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στο IP, έτσι λοιπόν είπαμε, ‘ Ας σιγουρευτούμε να αλλάξουμε το μοντέλο μας έτσι ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.'»

Όταν ρωτήθηκε εάν αυτό σήμαινε πως η παραγωγή του game ακολουθεί ένα σχεδιασμένο πρόγραμμα ή αν θα βγει όποτε είναι έτοιμο, ο Yves Gulliemot απάντησε:

«Θα επιστρέψει όταν είναι έτοιμο. Και αυτό θα ισχύει όταν θα νιώθουμε πως έχουμε κάτι ιδιαίτερο στα χέρια μας.»

Επίσης διευκρίνισε ότι αυτό δε σημαίνει πως θα κάνει την εμφάνιση του μέχρι το τέλος του 2017.

Τουλάχιστον, το 2016, οι ανυπόμονοι fan μπορούν να αρκεστούν στο, πρόσφατα ανακοινωθέν, Assassin’s Creed Ezio Collection.

Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά ευχάριστο το γεγονός, πως η Ubisoft θέλει να πάρει στα σοβαρά ένα από τα πιο δυνατά IP της. Είναι γεγονός πως τα τελευταία releases, της σειράς ήταν καταστροφικά (ιδίως αυτό του Unity). Από ατελείωτα bugs μέχρι βάναυσα FPS, το Assassin’s Creed δεν άργησε να γίνει περίγελος στο Internet. Και η φθορά του ετήσιου release άρχισε να φαίνεται έντονα. Ας ελπίσουμε η Ubisoft να μας δώσει αυτό που αποζητάμε, καινοτομία και φρέσκες ιδέες, σε ένα franchise που γέρασε πρόωρα.

Πηγή: Gamespot

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Γεννημένος το 92'. Λάτρης των videogames με μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τα stealth games. Γίνεται λίγο περισσότερο κυνικός με κάθε στραβοπάτημα της βιομηχανίας. Αν γνωρίζεις(και εκτιμάς) τα Legacy of Kain, Metal Gear Solid, Thief και Shadow of the Colossus, σε συμπαθεί λίγο παραπάνω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio