Το τέλος της Season 3 έρχεται πολύ σύντομα στο Overwatch

Το τέλος της Season 3 ανακοίνωσε ο Jeff Kaplan στο Forum της Blizzard, απαντώντας σε μια ερώτηση ενός παίκτη.

 

16777145_10211158547615974_713582545_o

 

Με την εικόνα που βλέπουμε παραπάνω, η Season 3 πρόκειται να τελειώσει κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες η σαφής ημερομηνία ορίζεται στις 22 Φεβρουαρίου. Όπως μας λέει ο Jeff Kaplan, αυτό γίνεται διότι θέλουν να προετοιμάσουν διάφορες αλλαγές που έχουν ήδη προστεθεί στο PTR, και μάλιστα να προετοιμαστούν για την είσοδο του Doomfist.

Με το νέο Patch που βρίσκετε στο PTR, θα προστεθεί το Rework στον Bastion, όπου γίνεται αρκετά πιο δυνατός διότι οι σφαίρες του αυξάνονται, μπορεί να θεραπεύεται χωρίς να διακόπτεται όταν κινείται ή όταν δέχεται damage (έχει cooldown σαν το Matrix της DVa), χωρίς όμως πλέον να έχει armor. Επίσης έρχεται buff στο Matrix της DVa, όπου θα αποφεύγει hook του Roadhog καθώς και την ulti της Tracer, και διορθώσεις στο sensitivity κάποιων Hero όπως Ana, Zenyatta, Widowmaker κλπ.

ΠΗΓΗ: Modchat.com

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Nik ''Frikio'' Manda λέγομαι και είμαι gamer από 4 χρονών ! Λάτρης της κονσόλας Playstation και φανατικός του Star Wars !! Πρέπει να βρω ένα φωτόσπαθο κάποια στιγμή.. May the Force be with you, gamers !

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio