Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Xiaomi έρχεται στην Ελλάδα

Η Xiaomi συνεχίζει την επέκτασή της ανοίγοντας ένα φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα. Το πρώτο  Mi Home κατάστημα στην Ελλάδα θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι σχεδόν έτοιμο. Πλέον η InfoQuest αναζητεί εργαζόμενους!

 

gsmarena_001

O επίσημος διανομέας της Xiaomi για την Ελλάδα, InfoQuest, αναζητά έναν πωλητή ή πωλήτρια πλήρους απασχόλησης. Επίσης ζητείται πωλητής ή πωλήτρια με μερική απασχόληση και άτομα για τεχνική υποστήριξη. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι οπαδοί της Mi και θα πρέπει να αγαπούν τα προϊόντα και την τεχνολογία της εταιρίας, όπως αναφέρει η αγγελία.

Η έναρξη ενός φυσικού καταστήματος στην Ελλάδα σημαίνει ότι η Xiaomi λαμβάνει την επέκτασή της στην Ευρώπη με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ωραία, αλλά δεν ενισχύουν την αναγνώριση της μάρκας με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα φυσικά καταστήματα.

Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά ρίξτε μια ματιά εδώ !

ΠΗΓΗ: GSMarena

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio