Το πρόβλημα σύνδεσης των Joy Con βασίζεται στον κακό σχεδιασμό

Ήδη, πριν από την κυκλοφορία του Nintendo Switch υπήρχαν φήμες πως το αριστερό Joy Con controller αντιμετώπιζε προβλήματα σύνδεσης. Μία βδομάδα ακριβώς μετά την κυκλοφορία της κονσόλας, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι έχουν προβλήματα σύνδεσης με το αριστερό controller.

Ο Spawn Wave είναι ένας Youtuber, ο οποίος προσπάθησε να βρει για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το πρόβλημα και πως μπορεί να το φτιάξει. Το κακό βέβαια είναι πως το πρόβλημα βασίζεται στον κακό σχεδιασμό των χειριστηρίων. Το καλό από την άλλη είναι πως μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο.

Ο Spawn άνοιξε και τα δύο controllers και παρατήρησε μία βασική διαφορά. Το δεξί controller διαθέτει αποσπώμενη κεραία ενώ το αριστερό την έχει ενσωματωμένη πάνω στο κύκλωμα. Για να λύσετε το πρόβλημα εδώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρατείνετε την κεραία με ένα κομμάτι σύρμα, κάτι που η Nintendo έπρεπε να κάνεις αμέσως.

 

 

Ωστόσο καλό είναι όσοι δεν γνωρίζετε να μην προσπαθήσετε να φτιάξετε μόνοι σας το controller.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.