Το νέο roster των CLG, με Biofrost και Reignover

Ο οργανισμός των CLG, έκανε μεγάλες αλλαγές φέτος με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, για την season που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα στο League of Legends.

 

Αρχικά ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Zaqueri «Aphromoo» Black, έπειτα από 5 χρόνια στο roster της CLG. Ο Aphromoo, έχει βοηθήσει τον οργανισμό σε πολλούς τομείς. Υπήρξε Captain του League of Legends roster, είναι κατά πολλούς το καλύτερο Support στο NA Region, ένας εξαιρετικός Shot Caller, ενώ μαζί με τον Doublelift, θεωρούνταν το καλύτερο Bot Lane Duo στην Αμερική. Κάποιοι λένε πως ψάχνει να δει ποια ομάδα θα είναι το νέο του «σπίτι» και κάποιοι άλλοι πως σκέφτεται, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Λογικά σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

 

Παρόλαυτά η παρουσίαση του νέου roster των CLG, ήρθε πριν λίγες ώρες με δύο δυνατά ονόματα, να καλύπτουν τις τελευταίες κενές θέσεις. Το roster για το 2018 των CLG, αποτελείται από τους: Kim «Reignover» Yeu-jin, Vincent «Biofrost» Wang (πρώην Support των TSM), Darshan Upadhyaya, Choi «Huhi» Jae-hyun, και Trevor «Stixxay» Hayes.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio