Το ελληνικό παιχνίδι Unbeliever στο Steam Greenlight

Λένε ότι οι Έλληνες, έχουν ταλέντο, πείσμα και όταν θέλουν μπορούν να κάνουν το παν. Ζωντανή απόδειξη, η ομάδα Poor Locke που βρίσκεται, πίσω από το παιχνίδι Unbeliever.

 

1 unbeliever

 

Λίγα λόγια για την ομάδα και την ιδέα πίσω από το παιχνίδι

 

Η ομάδα του Unbeliever, αποτελείται από τρία άτομα. Τον Δημήτρη που κάνει τον προγραμματισμό και δύο ακόμα μέλη που ασχολούνται με την μουσική και τα ηχητικά εφέ. Η κεντρική ιδέα πίσω από το παιχνίδι, έχει να κάνει με τις εσωτερικές συγκρούσεις που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή του και πώς αυτός αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που συναντά στην ζωή του. Αυτά τα στοιχεία, μπορούμε πράγματι να τα δούμε εντός του παιχνιδιού, μιας και υπάρχει η «απομόνωση» και ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού.

«Το φτιάχναμε τρεις μήνες πριν κυκλοφορήσει η πρώτη beta στο gamejolt και μέσα σε ένα μήνα μας έκανε feature και το είδαν 20.000 άτομα. Το πιο δύσκολο είναι η ανησυχία αν καταφέρεις να περάσεις στον παίχτη τα μηνύματα που θες μέσα από το παιχνίδι σου. Όταν ξοδεύεις 50 ώρες τη βδομάδα προγραμματίζοντας δεν σε ενοχλεί και τόσο ο χρόνος αλλά το αν κατάφερες να πετύχεις τον σκοπό σου.Και φυσικά όπως σε όλη την indie σκηνή,ο δρόμος κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν, ειδικά αν είσαι μόνο ένας προγραμματιστής. » –Δημήτρης Λοκ, προγραμματιστής 

 
 

Τι είναι το Unbeliever

Το Unbeliever, είναι ένα κλασικό 2D action platform game και έχει στοιχεία από το παλιό αγαπημένο Castlevania. Όπως κάθε αντίστοιχο παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του, έχει μέρη να εξερευνήσετε, να κάνετε ότι θέλετε με τον χαρακτήρα σας και να αντιμετωπίσετε Boss.

2 Unbeliever

 

Αφού πέρασαν 6 μήνες, με την παραμονή του παιχνιδιού στο GameJolt, ήρθε η στιγμή για το Steam Greenlight. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και όταν με το καλό το παιχνίδι μπει στο Steam, το επόμενο βήμα του είναι να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation Vita και Xbox One.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε το παιχνίδι να μπει στο Steam,μπείτε να ψηφίσετε εδώ.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio