Το Βέλγιο βάζει στο “μάτι” τα Loot Boxes της EA και της Blizzard

Στο στόχαστρο της Gaming Commission του Βελγίου, έχουν μπει τα loot boxes των video games και πιο συγκεκριμένα αυτά που δίνονται στο Overwatch και στο Star Wars: Battlefront 2

 

Η επιτροπή, εξετάζει το κατά πόσο τα Loot Boxes, σχετίζονται με τον τζόγο. Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός, ότι κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να κερδίσει από αυτά, μιας και οι δύο εταιρείες (ΕΑ,Blizzard), δεν έχουν δώσει κάποιες πληροφορίες.

 

 

Αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα, με ένα από αυτά να είναι το πώς γίνεται το promo στα παιδιά. Ως γνωστόν, τα παιδιά ενθουσιάζονται πολύ εύκολα και μπορούν άνετα να δώσουν πολλά χρήματα στο αγαπημένο τους παιχνίδι.

Εάν η επιτροπή αποφασίσει, πως τα Loot Boxes, είναι προϊόντα τζόγου, τότε η Blizzard και η EA, θα πρέπει να πληρώσουν πολλά χρήματα για τα πρόστιμα που θα τους επιβληθούν, καθώς δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία η οποία καλύπτει τέτοιου είδους ενέργειες.

Για την ιστορία η επιτροπή αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα, έπειτα από την φασαρία που προέκυψε με τον νέο τίτλο Star Wars: Battlefront 2 και το πώς οι παίχτες μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους χαρακτήρες.

ΠΗΓΗ: VTM

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio