Τον Μάρτιο του 2017 το Nintendo NX

Κατά καιρούς κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για την νέα κονσόλα της Nintendo. Οι πρώτες βάσιμες πληροφορίες ήρθαν αφού η Nintendo ανακοίνωσε πως η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Η Αμερικάνικη έκδοση της Nintendo στο Twitter δημοσιοποίησε αυτήν την κυκλοφορία, υπό την ονομασία NX.

 

 

Η Ιαπωνική εταιρεία πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια Wii κονσόλες, αλλά απέτυχε η κυκλοφορία του Wii U. Σε σύγκριση με τα Xbox One και Playstation 4 της Microsoft και της Sony αντίστοιχα το Wii U πούλησε μόλις 12.8 εκατομμύρια κονσόλες, ενώ το Xbox One άγγιξε τις 18 εκατομμύρια πωλήσεις, στην κορυφή βρίσκεται το PS4 με 35 εκατομμύρια πωλήσεις.

Μία αναφορά επίσης αποκάλυψε πως η εταιρεία θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου Legend of Zelda παιχνιδιού μέχρι το 2017. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο τόσο για το Wii U όσο και για το NX. Παρόμοια κατάσταση παρουσιάστηκε και με το Legend of Zelda: Twilight Princess το οποίο καθυστέρησε μέχρι το 2006.

ΠΗΓΗ: Cnet

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio