Τι θα πρέπει να δούμε φέτος στην E3

Η ώρα έφτασε και η E3 πλέον δεν απέχει παραπάνω από ένα μήνα. Η Microsoft, η Sony, η Nintendo, η Ubisoft, η Bethesda και άλλες πολλές τεράστιες βιομηχανίες video game θα είναι εκεί για να μας παρουσιάσουν τα τελευταία τους project.

Σήμερα θα μοιραστούμε μερικές σκέψεις για τις κυκλοφορίες που αναμένεται να ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της E3. Μερικές από αυτές είναι βασισμένες σε φήμες και άλλες σε  καθαρές επιθυμίες.

 

Playstation 4k (playstation 4.5)

 

PS4-1024x576

 

Ας αρχίσουμε με μερικές ξεκάθαρες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πολλές αναφορές από διάφορα μεγάλα  gaming site όπως το segmentnext, kotaku και eurogamer η Sony θα κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα ακόμα καλύτερη από το ps4. Ακόμα και η AMD υποστήριξε πως η Sony θα κυκλοφορήσει το καινούργιο της προϊόν που είτε θα είναι μια μικρότερη εκδοχή του ps4 είτε θα είναι μια ολοκαίνουργια κονσόλα.

 

XBOX one slim

 

Phil-Spencer-1024x683

 

Μαζί με την ανακοίνωση του ps4 αναμένουμε και την ανακοίνωση του Xbox One. Υπάρχουν έντονες φήμες πως και η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια λεπτή εκδοχή του Xbox One ειδικά μετά την δυσαρέσκεια των φίλων του Xbox για τον σχεδιασμό της κονσόλας.

 

Το επόμενο παιχνίδι της Rockstar

 

Red-Dead-Redemption-2-1024x576

 

Μάλλον ήρθε η ώρα για το επόμενο παιχνίδι της Rockstar. Μετά το GTA V και τα διάφορα DLC υπάρχουν φήμες πως η εταιρία θα κυοφορήσει ένα καινούργιο παιχνίδι το οποίο το δουλεύει εδώ και 2 χρόνια. Άλλοι λένε πως αυτό θα είναι το Red dead 3 ή το Redemption 2. Υπάρχει και ένα σχέδιο ενός χάρτη που διέρρευσε ο οποίος παραπέμπει πολύ στο παιχνίδι.

 

Screenshot_4

 

 

Alan Wake 2

 

Alan-Wake-2-1024x576

 

Υπάρχουν πολλές φήμες για το Alan wake 2  και ειδικά μετά την κυκλοφορία του American Nightmare! Αργότερα επικράτησε μια ησυχία αλλά πρόσφατα το όνομα Alan Wake εμφανίστηκε ξανά καθώς μερικοί χρήστες στο Linkedin ανανέωσαν το βιογραφικό τους λέγοντας πως έχουν δουλέψει πάνω σε ένα project Remedy με το όνομα Alan Wake.

 

God of War 4

 

God-of-War-4-1024x652

 

Περιμέναμε πως και πως να ακούσουμε κάτι στις προηγούμενες εκδηλώσεις της E3 για το God of war 4 αλλά μάταια. Φέτος μάλλον ήρθε η ώρα για αυτό καθώς υπάρχουν πολλά βάσιμα στοιχεία, πληροφορίες και διάφορα arts που παραπέμπουν στο παιχνίδι,  τα οποία μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 

The Elder Scrolls 6  και Dishonored 2.

 

The-Elder-Scrolls-1024x576

 

Στην περσινή συνέντευξη τύπου στην E3 η Bethesda είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία των Fallout 4, Dishonoured 2, Doom και άλλων πολλών παιχνιδιών. Φέτος περιμένουμε την ημερομηνία του Dishonored 2 αλλά και την αποκάλυψη ενός Elder Scrolls 6.

 

ΠΗΓΗ:SEGMENTNEXT.COM

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio