Τι θα δούμε στο πρώτο DLC Pack του Zelda: Breath Of The Wild

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την κυκλοφορία του Zelda: Breath Of The Wild και βλέπουμε ήδη να έρχεται το πρώτο του expansion. Το συγκεκριμένο DLC θα είναι το πρώτο από τα 2 μέρη του season pass το οποίο θα κοστίζει $20 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Το DLC θα περιέχει καινούργιο gameplay content με challenges και rewards καθώς και νέα armors για τον Link. Συγκεκριμένα θα βρούμε τα:

  • Tingle’s Outfit – Tingle’s Hood, Tingle’s Shirt, Tingle’s Tights
  • Phantom Armor – Phantom Helmet, Phantom Armor, Phantom Greaves
  • Majora’s Mask
  • Midna’s Helmet
  • Korok Mask

Επίσης στο Zelda: Breath Of The Wild θα προστεθεί και ένα Hard mode στο οποίο οι εχθροί θα έχουν μεγαλύτερα levels και health regeneration κάτι το οποίο θα δωσει περισσότερη δυσκολία στο παιχνίδι και ένα παραπάνω challenge για τον παίκτη.

Τέλος στο DLC θα δούμε και την προσθήκη του Travel Medallion, ενός καινούργιου item που θα επιτρέπει στον Link να δημιουργεί fast travel points οπουδήποτε στο Hyrule. Ο παίκτης θα μπορεί να έχει ένα μόνο ενεργό travel point αλλά θα μπορεί να το αλλάξει οποία στιγμή αυτός θελήσει.

 

Source: Segmentnext

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio